2012-12-09 19:30:07
Φωτογραφία για Χρωματιστές ιδέες για να στολίσεις χριστουγεννιάτικα το σαλόνι σου!
Ήρθε η ώρα να στολίσεις το σαλόνι σου καθώς τα Χριστούγεννα πλησιάζουν! Χρειάζεσαι φαντασία, κέφι, χρώμα και στολίδια! Εμείς σου δίνουμε μερικές μοντέρνες ιδέες!

Εάν ο συνδυασμός κόκκινο-πράσινο που κυριαρχεί τα Χριστούγεννα δεν σου ταιριάζει, δεν σου αρέσει ή δεν πάει με το συνολικό ντεκόρ του σαλονιού, υπάρχει πάντα το ασημί-γαλάζιο που δίνει μια πιο "ψυχρή" αίσθηση που παράλληλα θυμίζει αληθινό δέντρο που λαμπυρίζει κάτω από το βάρος του χιονιού. Διακόσμησε το υπόλοιπο σαλόνι στα λευκά για να δώσεις έμφαση στο χειμωνιάτικο σκηνικό γύρω από το δέντρο.

Ένας κλασικός στολισμός απαιτεί αληθινό έλατο, χρυσά στολίδια, καφέ-μπεζ επίπλωση, ενδεχομένως τζάκι και πολλά "χρυσαφένια" μελομακάρονα στις πιατέλες!

Αν δεν σου αρέσουν τα μεγάλα δέντρα και αναζητάς μια μοντέρνα ιδέα το λευκό δέντρο είναι ιδανικό! Στόλισε δύο μικρά λευκά δεντράκια με στολίδια σε έντονο χρώμα όπως κόκκινα και ροζ!


Αν τα χρώματα του σαλονιού σου είναι προς το γκρίζο, τότε ένα χρωματιστό δέντρο με κόκκινες και κίτρινες μπάλες αλλά και διακοσμητικά στις ίδιες αποχρώσεις θα φτιάξουν μια ιδανική χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα!

Το κόκκινο έχει την τιμητική του στις γιορτές και είναι all times classic. Να το προτιμήσεις ειδικά αν το σαλόνι σου κινείται στις αποχρώσεις του λευκού ή του υπόλευκου!

Μια παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα απαιτεί να στολίσεις το σπίτι σου περίπου σαν να ήσουν ο Άγιος Βασίλης ή ένα από τα ξωτικά του: πολλά ζαχαρωτά και ως στολίδια στο δέντρο, χρωματιστές μπάλες, διάφορα μικρά δεντράκια σε άλλα σημεία του σαλονιού και χρώμα στα έπιπλα!

Αν δεν σου αρέσει η ιδέα να στολίσεις δέντρο είτε γιατί δεν συμπαθείς τη διαδικασία ή απλά δεν ταυτίζεσαι, μπορείς να παραμείνεις στο πνεύμα του στολισμού των γιορτών με χριστουγεννιάτικα στεφάνια και φυσικά μπάλες στο τραπεζάκι σου. Μπορείς ακόμη να στολίσεις μια γλάστρα ή μερικά διακοσμητικά κλαδιά με φωτάκια και να πετύχεις ένα εορταστικό αποτέλεσμα!

Για σένα που το μεταμοντέρνο είναι η δεύτερη φύση σου, αυτή η σύνθεση με δύο αληθινά έλατα σε γλάστρα με φωτάκια και κάποια διακοσμητικά κλαδιά δίνουν την αίσθηση ότι το δάσος ήρθε στο σπίτι σου και μάλιστα στολισμένο!

http://www.tlife.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ