2012-12-09 19:26:44
Φωτογραφία για ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ... ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ «16» ΜΕ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΡΣΕΝΑΛ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Στις 9 Δεκεμβρίου του 2009 ο Θρύλος με γκολ του Βραζιλιάνου Λεονάρντο θριάμβευσε 1-0 της Άρσεναλ στον «Ναό» και πανηγύρισε την πρόκρισή του στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μπορεί η περίοδος 2009-10 να μην ξυπνάει πολλές ευχάριστες αναμνήσεις στους αναρίθμητους οπαδούς του Ολυμπιακού, αφού ολοκληρώθηκε με άδοξο τρόπο για τους «ερυθρόλευκους», ωστόσο, στην διάρκειά της υπήρξαν στιγμές, που θα μείνουν έντονα χαραγμένες στην μνήμη όλων.

Μία από αυτές αφορά την πρόκριση στις 16 κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Πριν από έναν ακριβώς χρόνο ο Θρύλος με την δύσκολη, όσο και ιδιαίτερα σημαντική νίκη του με 1-0 επί της Άρσεναλ «τσέκαρε» το πολυπόθητο εισιτήριο της πρόκρισης στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, περνώντας από έναν όμιλο, όπου εκτός της ομάδας του Αρσέν Βενγκέρ είχε να ξεπεράσει τα εμπόδια των πρωταθλητριών Ολλανδίας και Βελγίου Αλκμάαρ και Σταντάρ Λιέγης αντίστοιχα.

Ο Ολυμπιακός το βράδυ της 9ης Δεκεμβρίου του 2009 στον … εορτασμό της επετείου των 11 χρόνων από την τεράστια πρόκριση στους «8» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης δεν θα μπορούσε παρά να είναι … Άγγλος στο ραντεβού του με την επιτυχία. Το γκολ του Βραζιλιάνου Λεονάρντο στο 47’ έμελλε να κρίνει τον αγώνα με την Άρσεναλ και να χαρίσει στον Ολυμπιακό μία πολύ σημαντική πρόκριση.
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ