2012-12-09 21:38:02
Φωτογραφία για ΚΟΥΦΟΣ : ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Στα πολλά λάθη του Ρέθυμνου, αλλά και την κακή εμφάνιση των Αμερικανών της ομάδας του στάθηκε μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό, ο προπονητής των Κρητικών, Στέργιος Κουφός.

Ο Έλληνας τεχνικός, με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, τόνισε αναλυτικά: «Ήταν πραγματικά πολύ όμορφη η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι και των δυο ομάδων. Από τη μια είμαι περήφανος γιατί χάσαμε λιγότερο από το μέσο όρο νικών του Ολυμπιακού, αλλά από την άλλη αν είχαμε ευστοχήσει σε τρία εύκολα λέι απ θα μπορούσαμε να είχαμε κοντράρει περισσότερο το παιχνίδι. Κάναμε πολλά λάθη και τα μισά απ’ αυτά ήταν αβίαστα.

Το παιχνίδι αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση, από τη μια λόγω της ατμόσφαιρας του κόσμου αλλά από την άλλη γιατί δεν παίξαμε καλό μπάσκετ και κυρίως οι Αμερικάνοι μας. Δεν ήταν το σημερινό παιχνίδι στα πλάνα μας, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν θέλαμε κάτι καλό. Θέλω να ευχηθώ στον κόουτς και τον Ολυμπιακό να μπορέσουν να ξαναφέρουν την Ευρωλίγκα στην Ελλάδα γιατί είναι πολύ σημαντικό για το άθλημα και τη χώρα να υπάρχουν τέτοιες επιτυχίες».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μια τρομερή είδηση
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μια τρομερή είδηση
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ