2012-12-09 21:29:03
Φωτογραφία για Ποιες celebrities πήραν άριστα για τις εμφανίσεις τους, αυτή την εβδομάδα;
Οι πέντε εμφανίσεις που έκλεψαν τις εντυπώσεις!

Κάθε εβδομάδα το Queen επιλέγει τις πιο καλοντυμένες παρουσίες της διεθνούς showbiz.

Diane Kruger

Η όμορφη Γερμανίδα σταρ έκανε μία red carpet εμφάνιση, στο MoMA της Νέας Υόρκης, και συγκεκριμένα στο gala προς τιμήν του Quentin Tarantino. Η Kruger, που πάντα εντυπωσιάζει στο κόκκινο χαλί, επέλεξε γκρι δημιουργία από σιφόν, του Prabal Gurung.

Gwyneth Paltrow

Η ηθοποιός και blogger βρέθηκε στο Ντουμπάι, σε event της μπουτίκ του οίκου Hugo Boss. Για την περίσταση, η Paltrow φόρεσε cigarette παντελόνι και στράπλες τοπ του διάσημου label.

Poppy Delevingne

Το supermodel από τη Μ. Βρετανία ήταν μεταξύ των παρευρισκόμενων του show για την pre- fall συλλογή του οίκου Chanel στο Εδιμβούργο. Η Delevingne εντυπωσίασε μέσα στο μπλε παλτό, φυσικά του παρισινού οίκου, ενώ οι επιλογές της σε χειμερινά αξεσουάρ (γούνινο καπέλο, γάντια, μποτάκια) της εξασφάλισαν μία θέση στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες. Με το σπαθί της.


Anne Hathaway

Μετά την πρεμιέρα της ταινίας Les Miserables, η πρωταγωνίστρια παραβρέθηκε στο afterparty που έγινε στο Camden. Το σέξι και σοφιστικέ, body conscious σύνολό της, φέρει την υπογραφή του οίκου Altuzarra και απποτελείται από χρυσό και μπλε, στράπλες τοπ και μαύρη, pencil φούστα.

Sarah Jessica Parker

Για πολλούς βασίλισσα του στυλ, η Sarah Jessica Parker βρέθηκε σε θεατρικό event στη Νέα Υόρκη, όπου έκλεψε την παράσταση με το ασημί, ντραπέ φόρεμά της που φέρει την υπογραφή της Vivienne Westwood. Το look η Parker συμπλήρωσε με τα ψηλοτάκουνα, σε μπρονζέ χρώμα, του Jean-Michel Cazabat.

http://www.queen.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ