2012-12-09 21:39:41
Φωτογραφία για ΚΑΕ ΠΑΟΚ κοντά στην Εταιρεία Σπαστικών Βορείου Ελλάδος
Με την παρουσία του Κώστα Χαραλαμπίδη στον 2ο Διαδικτυακό Τηλεμαραθώνιο Αγάπης, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ στηρίζει την προσπάθεια της Εταιρείας Σπαστικών Βορείου Ελλάδος και καλεί όλο τον κόσμο να σταθεί δίπλα σε αυτούς τους συνανθρώπους μας, αλλά και όσους τους στηρίζουν καθημερινά.

Ο παίκτης του ΠΑΟΚ πρόσφερε ασπρόμαυρες μπάλες μπάσκετ και άλλα αναμνηστικά της ομάδας, μέσα μάλιστα στο πνεύμα των ημερών, ενώ συμμετείχε στον Διαδικτυακό Τηλεμαραθώνιο, στέλνοντας ένα πολύ σημαντικό μήνυμα:

«Όλοι εμείς οι άνθρωποι του Αθλητισμού, αλλά και ο υπόλοιπος κόσμος, πρέπει να είμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται. Και όχι μόνο τώρα, αλλά όλο το χρόνο. Πρέπει να τους βοηθήσουμε και να επικροτήσουμε την προσπάθεια των ανθρώπων που του στηρίζουν και τους υποστηρίζουν και να ξέρουν ότι κι εμείς παίρνουμε δύναμη από την δική τους μεγάλη προσπάθεια».

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια της παρουσίας του στην Εταιρεία Σπαστικών Βορείου Ελλάδος ο Κώστας Χαραλαμπίδης υπέγραψε αυτόγραφα και βγήκε αναμνηστικές φωτογραφίες και κάλεσε όλους όσοι την δυνατότητα και την επιθυμία, να παραβρεθούν στο «Παλατάκι» για την επόμενο εντός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ, το επόμενο Σάββατο (15/12) με τον Πανελευσινιακό στις 5μ.μ
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ