2012-12-09 21:39:52
Φωτογραφία για ΒΙΝΤΕΟ: Παναθηναϊκός  - Ολυμπιακός 2-2
Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναδείχτηκαν ισόπαλοι 2-2 στο ΟΑΚΑ για την 14η αγωνιστική της Super League. Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν με τον Μαυρία στο 17', οι «ερυθρόλευκοι» με δύο γκολ του Τζιμπούρ (22', 34') προηγήθηκαν, για να ισοφαρίσει ο Τοτσέ στο 67'.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο επιθετικά στο παιχνίδι και απείλησε με κεφαλιές δύο φορές την εστία του Ρόι Κάρολ σε προσπάθειες του Βύντρα και του Ζέκα που πέρασαν άουτ. Οι «πράσινοι» κατάφεραν να προηγηθούν στο 17ο λεπτό με τον Χάρη Μαυρία να σουτάρει στην κίνηση και να νικά τον Κάρολ, μετά από εξαιρετική μπαλιά του Σπυρόπουλου. Αμεση ήταν η απάντηση του Ολυμπιακού, καθώς στο 22' ο Αμπντούν ξέφυγε από τον Τριανταφυλλόπουλ, γύρισε την μπάλα στον Τζιμπούρ, ο οποίος από κοντά ισοφάρισε σε 1-1. Η ομάδας του Χουάν Ραμόν Ρότσα έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο 24', όταν από εκτέλεση κόρνερ του Χριστοδουλόπουλου, ο Τοτσέ έκανε την κεφαλιά, όμως έδιωξε πάνω στην γραμμή ο Φουστέρ
. Στο 27' οι «ερυθρόλευκοι» βγήκαν στην αντεπίθεση, ο ΦΟυστέρ μπήκε στην περιοχή, αλλά έκανε πάσα αντί να σουτάρει και η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 34' η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ έκανε το 2-1 με την κεφαλιά του Τζιμπούρ στο πρώτο δοκάρι, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Φουστέρ. Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να βγει μπροστά μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, όμως δεν κατάφερε να απειλήσει παρά μόνο με το μακρινό σουτ του Χριστοδουλόπουλο στο 45'.

Ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο άφησε την κατοχή της μπάλας στον Παναθηναϊκό, ο οποίος προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση. Στο 59' το σουτ του Βιτόλο πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Κάρολ, ο οποίος απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ στο 64' το σουτ του Χριστοδουλόπουλου. Στο 67ο λεπτό ο Παναθηναϊκός έφτασε στην ισοφάριση με τον Τοτσέ να προλαβαίνει την έξοδο του Τοτσέ και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, δεχόμενος την σέντρα από τα δεξιά από τον Μαυρία. Μετά το γκολ, ο Ολυμπιακός έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες με τον Φουστέρ: στο 74' ο Καρνέζης αποκρούει το σουτ του Ισπανού, ενώ στο 77' το σουτ του Φουστέρ απομάκρυνε ο Τριανταφυλλόπουλος πριν περάσει η μπάλα την γραμμή του τέρματος. Ο Πετρόπουλος στο 87' δεν κατάφερε να νικήσει από κοντά τον Κάρολ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναθηναϊκός (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Καρνέζης, Σεϊταρίδης (84' Μαρίνος), Τριανταφυλλόπουλος, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Ζέκα, Σισοκό, Χριστοδουλόπουλος (88' Σο), Μαυρίας, Τοτσέ (83' Πετρόπουλος).

Ολυμπιακός (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Κάρολ, Τοροσίδης, Μανωλάς, Σιόβας (90' Κοντρέρας), Χολέμπας, Μοντέστο (76' Γκρέκο), Μανιάτης, Ιμπαγάσα (62' Μασάντο), Φουστέρ, Αμπντούν, Τζιμπούρ.

 

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΕ ΛΙΓΟ
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ