2012-03-25 01:17:02
Φωτογραφία για Αναγνώστης καταγγέλει κυκλοφοριακό και παραεμπόριο στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης
Είμαι κάτοικος Πανοράματος του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη και θα ήθελα να καταγγείλω την αρμόδια Δημοτική Αρχή... εκφράζοντας έτσι το παράπονο που είναι δικό μου και πολλών άλλων ομοιοπαθών μου. Το θέμα μας (γιατί πλέον αφορά όλους) έχει να κάνει με το κυκλοφοριακό και στην συνέχεια με το παρεμπόριο στο Πανόραμα, που αυτά τα δυο συσχετίζονται μεταξύ τους.

Κατά πρώτον με το κυκλοφοριακό υπάρχει μεγάλο πρόβλημα που αποτελεί πληγή για όλα τα μαγαζιά μας, μιας και η στάθμευση μπροστά στις βιτρίνες μας γίνεται κανονικά και για όσο χρόνο θέλει ο καθένας, παρόλο που υπάρχουν κάρτες με χρόνο χρέωση. Αυτό δημιουργεί δυσκολία για εμάς που τροφοδοτούμε τα μαγαζιά μας από εταιρίες, είτε μέσο φορτηγών που έρχονται είτε μέσο δικών μας οχημάτων που θα θέλαμε να έχουμε ένα δεκάλεπτο για να εξυπηρετηθούμε. Σε αυτόν τον τομέα λοιπόν η Δημοτική Αστυνομία αποτελεί διακοσμητικό στοιχείο και ο όλος ρόλος της είναι προκλητικά ανύπαρκτος.


Στο δεύτερο κομμάτι που έχει να κάνει με το παρεμπόριο το όποιο πρόβλημα αποτελεί στις μέρες μας κάτι το αυτονόητο και επιτακτικά ζητείτε άμεση λύση, μιας και μικροπωλητές που λειτουργούν με την ανοχή του Δήμου, τυχοδιωκτικά εισπράττουν χρήματα, με αποτέλεσμα οι τζίροι των μαγαζιών να μειώνονται αισθητά και να κινδυνεύουμε με λουκέτο! Παρόλο που εμείς πληρώνουμε ενοίκια, έκτακτες εισφορές, Φ.Π.Α και δημοτικά τέλη σε σχέση με αυτούς που πουλάνε από ένα αυτοκίνητο χωρίς αποδείξεις και χωρίς να έχουν ως έξοδα όλα τα παραπάνω που ανέφερα. Ζητείτε λύση άμεση από την αρμόδια Δημοτική Αρχή για να μην καταστραφούμε και πεινάσουν οι οικογένειες μας!

Απαιτούμε λύσεις και ισχύ της νομοθεσίας για τα δικαιώματα μας! ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ, ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΧΤΕΣ!

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ