2012-12-09 22:39:54
Φωτογραφία για Αλαφούζος: Δεν πέφταμε εμείς κάτω
Ο Γιάννης Αλαφούζος αποθέωσε τον Χάρη Μαυρία, άφησε αιχμές κατά του διαιτητή Μάνταλου και τόνισε πως οι παίκτες του Ολυμπιακού έπεφταν κάτω. "Πρέπει να ξέρετε πως οι συνθήκες είναι γενικά δύσκολες στην Ελλάδα, οπότε το μοντέλο με τα μέλη, όπου είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα στην Ευρώπη, αποτελεί μονόδρομο. Το 89% της ΠΑΕ ανήκει στον κόσμο της ομάδας μας. Ανήκει σε όλους μας. Ελπίζω όμως στο μέλλον να συμμετάσχουν κι άλλοι Παναθηναϊκοί", είπε αρχικά ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού και συνέχισε:

"Δεν γίνεται να πας κατευθείαν από το Α στο Ω. Πρέπει να κάνουμε βήματα σιγά σιγά. Από το Α στο Β, από το Β στο Γ κτλπ. Ελπίζουμε επίσης να επιστρέψουμε στην Λεωφόρο από τη νέα χρονιά".

Για το παιχνίδι, τόνισε: "Ο διαιτητής είχε χειρουργικές αποφάσεις στο παιχνίδι, αλλά τι να κάνουμε. Ο Μαυρίας ήταν φοβερός απόψε, καθώς πέτυχε γκολ κι έβγαλε μία ασίστ. Επίσης ο διαιτητής δεν μας έδωσε ένα πέναλτι".

Στη συνέχεια δήλωσε: "Δεν έπεφταν οι δικοί μας παίκτες κάτω, αλλά του Ολυμπιακού. Πάντως ο Ολυμπιακός έχει καλή ομάδα και αδικείται με τα όσα γίνονται".
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ