2012-12-09 22:41:03
Φωτογραφία για Σε ΚΕΠ, ΕΟΠΥΥ και Ελληνική Αστυνομία, δέκα χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι που θα τεθούν σε διαθεσιμότητα
Ριζικές αλλαγές στη στελέχωση των δημοσίων υπηρεσιών προβλέπει το σχέδιο του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και... Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Αντώνη Μανιτάκη, οι οποίες θα ξεκινήσουν πριν το τέλος του χρόνου.

Χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι θα αλλάξουν υπηρεσίες προκειμένου να καλύψουν κενά που έχουν εμφανιστεί, ενώ αρκετοί θα δουν την πόρτα εξόδου είτε λόγω ανεπάρκειας είτε επειδή εμφανίζονται αδικαιολογήτως απόντες. Ο στόχος της κυβέρνησης είναι να αλλάξει η εικόνα του Δημοσίου μέχρι το τέλος του 2013, χωρίς απολύσεις, αλλά μόνο με μετακινήσεις.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν φτάσει στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης από τα υπόλοιπα υπουργεία, το επόμενο χρονικό διάστημα η κυβέρνηση θα χρειαστεί να προβεί στις παρακάτω ενέργειες:

3.000 αστυνομικοί θα βγουν στους δρόμους. Ο στόχος είναι στις υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας να μην υπάρχουν ένστολοι, αλλά μόνο διοικητικοί υπάλληλοι. Ως εκ τούτου 3.000 δημόσιοι υπάλληλοι που θα βρεθούν σε διαθεσιμότητα, θα στελεχώσουν υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. (Τροχαία, διαβατήρια, ταυτότητες κ.ά.). Αντίστοιχος αριθμός αστυνομικών θα αναλάβει μάχιμες θέσεις σε αστυνομικά τμήματα όλης της χώρας.

http://www.dailynews24.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ