2012-12-09 23:40:09
Φωτογραφία για Σπουδαία νίκη για την Παναχαϊκή, επικράτησε με 1-0 του Παναιτωλικού - Δείτε το βίντεο
Σπουδαία νίκη πέτυχε σήμερα η ομάδα της Παναχαϊκής η οποία ήταν πολύ καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο και νίκησε με 1-0 τον Παναιτωλικό για την 13η αγωνιστική της Football League και πέτυχε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Η Πατρινή ομάδα έκανε πολλές φάσεις και ήρθε το γκολ στο 63' με τον Γκούρτσα μετά από ωραία ενέργεια του Ουρτάδο. Από εκεί και πέρα το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο όμως δεν μπόρεσαν οι «κοκκινόμαυροι» στις ευκαιρίες που είχαν να πετύχουν ένα ακόμα γκολ. Όμως το θέμα είναι πως αν εξαιρεθεί το α' μέρος που ήταν μέτριο η Παναχαϊκή ήταν η κυρίαρχος του αγώνα.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

6': Σέντρα του Φαβάλι κεφαλιά του Πασά η μπάλα λίγιο άουτ

25': Σέντρα σουτ του Σπίνουλα δεν ανησύχησε καθόλου τον Τακίδη

30': Προβολή του Βοσκόπουλου μέσα από την μικρή περιοχή πεσμένος ωστόσο η μπάλα πολλά μέτρα άουτ.

34': Σουτ του Πασά από πλάγια μεσα στην μεγάλη περιοχή μπλόκαρε ο Πίτκας


38': Μεγάλη ευκαιρία για την Παναχαϊκή με τον Ντίνα να κάνει την προβολή, ο Γκούρτσας στη φάση όμως δεν μπόρεσε να πάρει την μπάλα με τον Ακουάρο να διώχνει σεχόν στην γραμμή

43': Μόνος έξω απο την περιοχή ο Φαβάλι έκανε το σουτ η μπάλα λίγο αουτ

Β' ΜΕΡΟΣ

54': Επέλαση του Θανάση Ντίνα από δεξιά σύγκλινε από τα πλάγια στην μικρή περιοχή πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο έκανε το σουτ και έδιωξε ο Τακίδης με τα πόδια

55': Σουτ του Σπίνουλα έσωσε ο Τακίδης σωτήρια

60': Πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Παναχαϊκή, σέντρα του Ντίνα, κεφαλιά του Κοιλιάρα και μεγάλη απόκρουση από τον Τακίδη, που έχει φοβρά αντανακλαστικά, αποσόβησε τον κίνδυνο!

63': ΓΚΟΟΟΟΛ: Φοβερή κάθετη πάσα του Ουρτάδο στον Γκούρτσα έκανε το σουτ από τα πλάγια με τον Τακίδη εξουδετερμενο και 1-0 για την Παναχαϊκή

75': Σουτ του Γκούρτσα από το ύψος της μικρής περιοχής κόντρα πάνω στον Σφακιανάκη

85': Σε τετ α τετ ο Ντίνας έκανε προσποιήσεις μπήκε από τα πλάγια έκανε το σουτ, κακό έδιωξε ο Τακίδης

93'; Σουτ του Βασιλαντωνόπουλου η μπάλα σύριζα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Τακίδη

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Γιώργος Κούτσης): Πίτκας, Σπίνουλας, Καραμανλής, Κοιλιάρας, Άντονι, Βοσκόπουλος, Γκούρτσας (89' λ.τ. Λίτσης), Ουρτάδο (73' Βασιλαντωνόπουλος), Ντίνας (90+ Κοκκίνης), Ολισε, Σαλαμαστράκης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Τακίδης, Κούσας, Ακουάρο, Ιωάννου, Γκόλιας, Σφακιανάκης, Μπογκντάνοβιτς (65' Δάρλας), Μύγας (58' Μπακάκης), Φαβάλι, Καμαρά (68' Κουτσοσπύρος), Πασας.

Ρούλα Στίγκα-skaipatras.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ