2012-12-10 04:52:02
Φωτογραφία για Δείτε γιατί του απαγόρευσαν να αποκτήσει κι άλλο παιδί
Μπορεί να ακούγεται περίεργο όμως ένας Αμερικανός δικαστής διέταξε έναν 44χρονο πατέρα με εννέα παιδιά να σταματήσει να τεκνοποιεί.Συγκεκριμένα, o Κόρει Κέρτις από το Ουισκόνσιν διατάχθηκε από τον δικαστή Τιμ Μπόιλ (Tim Boyle) να μην κάνει άλλα παιδιά μέχρι να μπορεί να υποστηρίξει οικονομικά τα εννέα παιδιά που έχει από έξι διαφορετικές γυναίκες.

Ο Μπόιλ πήρε αυτή την απόφαση ως προϋπόθεση για να λάβει ανασταλτικό χαρακτήρα η ποινή της τριετούς φυλάκισης με την οποία καταδίκασε τον Κέρτις, καθώς δεν μπόρεσε να πληρώσει διατροφή ύψους 50.000 δολαρίων.

"Η κοινή λογική υπαγορεύει ότι δεν θα πρέπει να κάνουν παιδιά όσοι δεν μπορούν να ανταποκριθούν", δήλωσε χαρακτηριστικά ο δικαστής, τονίζοντας ότι αυτός είναι ο όρος της αναστολής, ενώ ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι σκοπεύει να συμμορφωθεί με την απόφαση.

"Οι δικαστές, παίρνουν τις αποφάσεις", είπε ο Κέρτις, "τις παίρνουν κάπως βιαστικά, αλλά εφόσον αποφάσισε αυτός να είναι ένας από τους όρους, θα συμμορφωθώ" πρόσθεσε, και έτσι δεν προβλέπεται να κάνει σύντομα το... 10ο παιδί.

Πάντως, ο πολύτεκνος πατέρας έχει συλληφθεί και προσαχθεί στα αμερικανικά δικαστήρια αρκετές φορές επειδή δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις οικονομικές του υποχρεώσεις.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ