2012-12-10 08:40:39
Φωτογραφία για Θα πρέπει να αποδείξουμε ότι μπορούμε καλύτερα
O σκόρερ του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό  Μασιέλ Λίνο μίλησε χθες για την αναγνώριση της προσφορά του από τον κόσμο του ΠΑΟΚ, μίλησε για τον προπονητή Γιώργο Δώνη και εξήγησε γιατί δεν άφησε το Λόρενς να εκτελέσει αυτός το φάουλ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το γκολ-φάουλ:"Πάντα προσπαθώ ν’ αξιοποιώ τις εκτελέσεις φάουλ. Από έναν παίκτη απαιτείται συγκέντρωση και ποιότητα, προκειμένου να φανεί εύστοχος".

Για το τι ειπώθηκε με το Λόρενς πριν την εκτέλεση: "Όντως, είχα μια μίνι συζήτηση με τον Λόρενς, πριν την εκτέλεση του φάουλ. Ήθελε αυτός να αναλάβει την εκτέλεση, αλλά του είπα να το αφήσει σε μένα, αφού ένιωθα πολύ συγκεντρωμένος και σίγουρος για τον εαυτό μου".

Για την αξία της νίκης: "Αν δεν κερδίζαμε, θα ήταν περίπλοκη η κατάσταση για την ομάδα μας, αφού κανείς δεν θα ήταν ικανοποιημένος. Πετύχαμε, όμως, τον σκοπό μας, που ήταν η επιστροφή στις νίκες και, πλέον, θα έχουμε στη συνέχεια μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας. Όπως, επίσης, θ’ αυξηθεί και η πίστη του κόσμου στις δυνατότητες μας”.


Για το γεγονός πώς το όνομά του έγινε σύνθημα: "Αισθάνθηκα μεγάλη χαρά, όταν οι φίλαθλοι φώναζαν ρυθμικά το όνομα μου κατά την αποχώρηση μου από το γήπεδο. Είναι, προφανώς, κι αυτή μια απόδειξη ότι οι φίλαθλοι έχουν συνειδητοποιήσει την προσφορά μου όλα τα προηγούμενα χρόνια στην ομάδα. Φυσικά, και οι συμπαίκτες μου συνέβαλαν στην κατάκτηση της νίκης, αν και δεν πιάσαμε υψηλή απόδοση. Στα επόμενα παιχνίδια θα πρέπει να αποδείξουμε ότι μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα. Το πιο σημαντικό απ’ όλα, βέβαια, είναι η νίκη”.
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
e-Επιλογές της 09/12/2012
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
e-Επιλογές της 09/12/2012
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ