2012-12-10 11:46:16
Φωτογραφία για Γιαννιώτας: «Ο Αρης δεν θα κινδυνέψει»
Την πίστη του ότι η αγωνιστική βελτίωση του Αρη θα συνεχιστεί με αποτέλεσμα αυτός να μην κινδυνέψει με υποβιβασμό στη Football League εξέφρασε ο Γιάννης Γιαννιώτας μετά την ισοπαλία 1-1 των «κίτρινων» με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

«Έχω πει αρκετές φορές πως σημασία δεν έχει ποιος βάζει το γκολ αλλά να παίρνει η ομάδα τους βαθμούς. Όλα τα παιδιά προσπαθήσαμε πάλι, δώσαμε το 100% αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει και δεν μπορούμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», τόνισε στην κάμερα της NOVA ο σκόρερ του Αρη.

Και πρόσθεσε; «Σίγουρα επηρέασε ο κακός αγωνιστικός χώρος. Ελπίζω πως θα βρούμε τα πατήματα μας, τις ψυχικές δυνάμεις για να κρατάμε το υπέρ μας σκορ και να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς».

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι οι παίκτες του Αρη «…δώσαμε όρκο νίκης στα αποδυτήρια και πως θα δώσουμε το 100% . Νομίζω πως δεν υπάρχει άνθρωπος που να μπορεί να πει πως δεν δίνουμε το 100%. Από δω και πέρα θα δουλέψουμε με τον νέο μας προπονητή πάνω στις αδυναμίες μας και να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον».


Για την αλλαγή προπονητή τόνισε: «Όταν αλλάζει ένας προπονητής οι παίκτες δίνουν κάτι παραπάνω. Δεν νομίζω πως με τους προηγούμενους προπονητές υπήρχε κάποιο πρόβλημα μέσα στα αποδυτήρια».

Τέλος, έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας για τη συνέχεια: «Τώρα θα πρέπει να συγκεντρωθούμε, να αφήσουμε αυτά που λένε περί Β΄ Εθνικής γιατί δεν νομίζω πως υπάρχει τέτοια περίπτωση για μας. Ελπίζω πως θα βρούμε τα πατήματα μας και θα κάνουμε μια καλή πορεία».

sentragoal.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ