2012-12-10 11:54:28
Φωτογραφία για Ο Μαζώ με σκουλαρίκι στη μύτη και αλυσίδα στο λαιμό!
Ανατρεπτικός, εκκεντρικός, μοναδικός! Ο διάσημος τραγουδιστής Γιώργος Μαζωνάκης πέταξε τις φούστες και φόρεσε σκουλαρίκι στη μύτη. Για γραβάτα δε, ούτε λόγος, καθώς σε αυτή την πρεμιέρα ο καλλιτέχνης φόρεσε αλυσίδα επάνω από το λευκό πουκάμισό του «Δε θεωρώ ιδιαίτερα τον εαυτό μου εκκεντρικό, διότι είμαι αρκετά ντροπαλός», δήλωσε ο ίδιος, ο οποίος έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή σε κεντρικό μαγαζί διασκέδασης. Όμως κανείς δεν ξεχνά την περσινή εμφάνισή του με τη... φούστα!

«Δεν ξέρω τι ο καθένας θεωρεί εκκεντρικό, γιατί ο καθένας έχει διαφορετικά μέτρα και σταθμά. Εγώ δεν θεωρώ ιδιαίτερα τον εαυτό μου εκκεντρικό, διότι είμαι αρκετά ντροπαλός. Μου είναι δύσκολο να είμαι. Ένας άνθρωπος που είναι εκκεντρικός θέλει να μην ντρέπεται», είπε χαρακτηριστικά...

Στη συνέχεια ο αγαπημένος τραγουδιστής σχολίασε τα τραγούδια του λέγοντας πως «τα τραγούδια που λέω προσπαθώ να είναι πάντα αυτοβιογραφικά».

Μιλώντας για τη νέα του επιτυχία «Εγώ Αγαπάω Αναρχικά», δήλωσε πως το τραγούδι «μιλάει για έναν σύγχρονο δον Ζουάν που δίνεται μέσα στην όλη φάση του έρωτα», κάτι που έχει κάνει και ο ίδιος!

Πηγή: protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ