2012-12-10 12:55:44
Φωτογραφία για Να αρπάξω τις ευκαιρίες
Ο Χρήστος Ιντζίδης αγωνίστηκε προχθές για δεύτερο παιχνίδι βασικός και μίλησε στα "ΣΠΟΡ" για αυτή την εμπειρία αλλά και την προσπάθεια που κάνει να κερδίσει ευκαιρίες από τον Δώνη. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την παρουσία του στο ματς με το Λεβαδειακό: "Καταρχήν χαίρομαι που με εμπιστεύτηκε ο προπονητής και με έβαλε για δεύτερο παιχνίδι στη βασική ενδεκάδα. Ηθελα κι εγώ με τη σειρά μου να τον βγάλω "ασπροπρόσωπο" γι' αυτή την ευκαιρία που μου έδωσε. Σε κάθε συμμετοχή μας πρέπει να δείχνουμε αρκετά στοιχεία και να πηγαίνουμε καλύτερα. Οπως βλέπετε, ο ΠΑΟΚ έχει αρκετούς νέους παίκτες στο ράστερ του και το μόνο που απομένει είναι να αρπάξουμε τις ευκαιρίες", τόνισε στα ΣΠΟΡ.

Για την προώθηση νεαρών παικτών: "Η αρχή έγινε με τον Κώστα τον Σταφυλίδη από την περσινή σεζόν, ο οποίος πήρε την ευκαιρία, την αξιοποίησε και πήρε μεταγραφή σε μία σπουδαία ομάδα του εξωτερικού. Πρέπει να βασιστεί ο ΠΑΟΚ στις ακαδημίες και τα δικά του παιδιά, όπως κάνουν αρκετοί σύλλογοι στο εξωτερικό και όπως κάνει ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια".


Για τη βοήθεια του προπονητή και των συνεργατών του: "Μας δίνει τις ευκαιρίες, γιατί πιστεύει σε εμάς. Εχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη του και έτσι από παιχνίδι σε παιχνίδι βλέπετε αρκετούς νέους να παίζουν στην βασική ενδεκάδα. Εχουμε δώσει το ερέθισμα στον προπονητή να μας εμπιστεύεται".

Για τη στήριξη από τους έμπειρους παίκτες: "Πράγματι μας βοηθούν. Αυτό ξεκίνησε από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Κυρίως όμως το προπονητικό τιμ έδειξε τι θέλει και υπήρξε φυσικά αυτή η ανταπόκριση. Ηθελε να πετύχει τη "χημεία" μεταξύ των έμπειρων και των νέων παικτών για να έχει η ομάδα το καλύτερο αποτέλεσμα".

Για το στόχο του ΠΑΟΚ τη φετινή περίοδο: "Καταρχάς κυνηγάμε τον στόχο που είναι η πρώτη θέση. Αν κάτι τέτοιο δεν επιτευχθεί, τότε το μόνο που πρέπει να διεκδικήσουμε είναι η δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και από εκεί και πέρα στα πλέι οφ για να παίξουμε στην καλύτερη ευρωπαϊκή διοργάνωση. Παίζουμε σε κάθε παιχνίδι για να πάρουμε τη νίκη, ώστε να πετύχουμε τον δεύτερο στόχο μας, αν δεν καταφέρουμε τον πρώτο".

Για τους ανθρώπους που βοήθησαν στην εξέλιξή του: "Ολα ξεκίνησαν από την οικογένειά μου που με στήριξε πάρα πολύ. Ο πατέρας μου ο Γιώργος, η μητέρα μου η Ολγα, ήταν οι δύο άνθρωποι που με βοήθησαν απεριόριστα και τους ευχαριστώ. Τα δύο αδέλφια μου, η Εφη και ο Ιορδάνης στάθηκαν δίπλα μου και μοιράστηκαν τις σκέψεις και τα όνειρά μου. Από έξι ετών, όταν ξεκίνησα, είναι συνεχώς δίπλα μου, ο πατέρας μου ο Γιώργος. Καθαρά με την δική του βοήθεια, εξωαγωνιστική, μπόρεσα να βάλω στο μυαλό μου κάποια πραγματα σε μία σειρά. Από τους προπονητές που συνεργάστηκα μαζί τους, θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον Κώστα Μαλιούφα που ήταν ο πρώτος προπονητής που ασχολήθηκε σοβαρά μαζί μου όταν ήμουν 13 ετών.

Πολύ σημαντικό ρόλο έπαιξε για εμένα ο Λώμης Κωνσταντινίδης, ο οποίος αν και τον είχα μικρότερος, μου δίδαξε πως το ποδόσφαιρο είναι χαρά και πρέπει να το ευχαριστιόμαστε. Και ακόμη θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Νίκο Κολομπούρδα με τον οποίο πέρασα δύο χρόνια στη δεύτερη ομάδα και με στήριξε αρκετά. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και τον σημερινό προπονητή της ομάδας Νέων τον Κυριάκο Αλεξανδρίδη γιατί έχει δηλώσει πως με πιστεύει αρκετά".

Για το τι σημαίνει για ένα 19χρονο ποδοσφαιριστή να ανεβαίνει τα σκαλοπάτια από τα αποδυτήρια στον αγωνιστικό χώρο και να παίζει βασικός στον ΠΑΟΚ: "Είναι κάτι το ξεχωριστό που δεν περιγράφεται εύκολα με λέξεις. Οταν ήμουν πιτσιρικάς, έβλεπα τους παίκτες να βγαίνουν από την καταπακτή των αποδυτηρίων και σκεφτόμουν πως πρέπει να έρθει και η δική μου η σειρά. Μέσα από την επιμονή και την προσπάθεια. Πρέπει να αρπάξουμε την ευκαιρία όλοι οι Νέοι και να καθιερωθούμε σε αυτή τη μεγάλη ομάδα που λέγεται ΠΑΟΚ".

Για το πώς μπορεί να κλείσει θετικά το 2012 για τον ΠΑΟΚ: "Να κάνουμε νίκες στα δύο παιχνίδια του κυπέλλου και στη τελευταίο του πρώτου γύρου με τον ΠΑΣ Γιάννινα για να είμαστε στην 2η θέση και να περάσουμε στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Είναι απλά τα πράγματα".

Για τους προσωπικούς του στόχους: "Κάθε ευκαιρία που μου δίνεται να την αξιοποιώ και από παιχνίδι σε παιχνίδι να πετύχω την καθιέρωση στην ομάδα".

Για το τι θα 'θελε να πει στους οπαδούς του ΠΑΟΚ:  "Καταρχάς να έχουν όλοι υγεία. Να αγαπήσουν κάποιοι, περισσότερο τον ΠΑΟΚ και να στηρίξουν τα νέα παιδιά του ΠΑΟΚ γιατί αυτοί θα είναι το μέλλον".
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ