2012-12-10 16:11:02
Φωτογραφία για Οριστικός ο σχεδιασμός της περιφέρειας για την κτηνοτροφία
Την ολοκληρωμένη πολιτική της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την ανάπτυξη του τομέα της αγροτικής και κτηνοτροφικής οικονομίας, ενσωματώνοντας νέες ιδέες και προσεγγίσεις για τη στήριξη της... επιχειρηματικής δραστηριότητας στους τομείς αυτούς, παρουσίασε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αθανάσιο Τσαυτάρη κατά τη συνάντηση εργασίας στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012, με τη συμμετοχή των Θεματικών Αντιπεριφερειαρχών κ.κ. Κωνσταντίνας Νικολάκου και Ανδρέα Πουλά, του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας κ. Αναστασίου Χειβιδόπουλου, του Βουλευτή Αρκαδίας κ. Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, του Δημάρχου Γορτυνίας κ. Ιωάννη Γιαννόπουλου και υπηρεσιακών παραγόντων.

«Η Περιφέρεια Πελοποννήσου απολαμβάνει ολοένα και περισσότερο την εμπιστοσύνη των πολιτών, γιατί γνωρίζουμε πολύ καλά τα προβλήματα των πολιτών και γιατί με το σχεδιασμό μας και τη μεθοδικότητά μας δίνουμε λύσεις σε αυτά
. Η κεντρική κυβέρνηση από την πλευρά της οφείλει να εμπιστευτεί περισσότερο τις αιρετές Περιφέρειες γιατί σε αυτές ανήκει η ευθύνη του στρατηγικού σχεδιασμού για την ανάπτυξή τους» δήλωσε ο Περιφερειάρχης κ. Τατούλης απευθυνόμενος προς τον κ. Υπουργό εκφράζοντας παράλληλα τη χαρά του για την παρουσία «ενός ανθρώπου επιτυχημένου και έμπειρου στα θέματα της αγροτικής οικονομίας». Αναλύοντας το πρόγραμμα της Περιφέρειας για τη στήριξη και ανάπτυξη της κτηνοτροφίας, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου τόνισε την ανάγκη για νέες ιδέες, καινοτομίες και νέα χρηματοδοτικά εργαλεία προκειμένου να οργανωθεί και να αποκτήσει αναπτυξιακές προοπτικές ο χώρος αυτός.

radio936.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ