2012-12-10 16:44:03
Φωτογραφία για Οι ντετέκτιβ …στην υπηρεσία των ασφαλιστικών εταιριών!
Η οικονομική κρίση δίνει δουλειά σε ξεχασμένα επαγγέλματα , όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Σημερινή» της Κύπρου , όπως είναι αυτό του ντέντεκτιβ καθώς εκτιμάται ότι...αυξάνονται οι κακοπληρωτές και οι απάτες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας ένα από τα συχνά φαινόμενα που καλούνται οι ντετέκτιβ να ανακαλύψουν είναι αν οι απαιτήσεις πολιτών από τις ασφαλιστικές εταιρείες για αποζημιώσεις είναι δίκαιες και νόμιμες.

«Πελάτες ασφαλιστικών εταιρειών παραθέτουν έγγραφα, τα οποία αναφέρουν ανικανότητα εργασίας και ζητούν αποζημιώσεις, αλλά μετά από τις έρευνες που καλούμαστε να κάνουμε διαπιστώνεται ότι ο αιτητής εργάζεται κανονικά και δεν έχει κανένα απολύτως ιατρικό πρόβλημα», ανέφερε εκπρόσωπος εταιρείας γραφείου ντετέκτιβ. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Σ», ολοένα και αυξάνονται οι επιτήδειοι που απολαμβάνουν των χρημάτων που τους αποστέλλονται από τις κοινωνικές ασφαλίσεις, ενώ έχουν εξασφαλίσει ψεύτικα έγγραφα σωματικής ανικανότητας.

Επίσης, οι ασφαλιστικές εταιρείες ζητάνε τη βοήθεια των επαγγελματιών, προκειμένου να ανακαλύψουν αν ένας εμπρησμός επιχείρησης τέθηκε κακόβουλα ή κατά βούληση του ιδιοκτήτη, προκειμένου να ζητήσει αποζημίωση. «Υπάρχουν περιπτώσεις μεγάλης απάτης χρημάτων, με εταιρείες οι οποίες έχουν συνεταιρισμούς και υπάρχουν υποψίες για επενδύσεις συνεταίρων στο εξωτερικό, προκειμένου να αποκρύβονται περιουσιακά στοιχεία και προφανώς φοροδιαφυγής», τόνισε ο εκπρόσωπος γραφείου ντετέκτιβ.

asfalisinet.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ