2012-03-25 07:46:08
Φωτογραφία για Δελτίο Τύπου από τον Ιλχάν Αχμέτ
O πρώην βουλευτής, δικηγόρος, Ιλχάν Αχμέτ, εξέδωσε δελτίο Τύπου την Παρασκευή, 16 Μαρτίου, έπειτα από δημοσιεύματα που έλαβαν χώρα στον Τύπο τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την πιθανή υποψηφιότητά του στις πρόωρες γενικές εκλογές.Στο εν λόγω δελτίο Τύπου, ο Ιλχάν Αχμέτ δήλωσε: «Δηλώνω ότι πρόκειται να ο ίδιος να ανακοινώσω αιτιολογημένα και αποκλειστικά στο λαό μας πιθανή υποψηφιότητά μου στις επόμενες εκλογές».

Το Δελτίο Τύπου του Ιλχάν Αχμέτ έχει ως εξής:

«Τις τελευταίες ημέρες, με την είσοδό μας πλέον στην προεκλογική περίοδο, η τοπική εφημερίδα «Χρόνος» προέβη σε αναληθή δημοσιεύματα σχετικά με την υποψηφιότητά μου στις επόμενες εκλογές. Ιδιαίτερα το δημοσίευμα που υποστήριζε ότι υπήρξε συνάντηση μεταξύ στελεχών του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, της οποίας πρόεδρος είναι ο κος Σαμαράς και εμού του ιδίου, ήταν κατευθυνόμενο και σκοπό είχε, να παραπλανήσει την κοινή γνώμη. Θα ήθελα να ενημερώσω τον κόσμο ότι εφόσον η μειονοτική πολιτική του κου Σαμαρά, δεν έχει μέχρι τούδε σημειώσει καμία αλλαγή, δεν είναι δυνατόν να θέσω υποψηφιότητα με το εν λόγω κόμμα.


Όπως είναι γνωστό, ο μοναδικός λόγος που συμμετείχα στις εκάστοτε βουλευτικές εκλογές, ήταν αποκλειστικά η προστασία των συμφερόντων της μειονότητάς μας και η διασφάλιση της κατ’ ουσίαν εκπροσώπησης της στο κοινοβούλιο, γεγονός που αποτελεί καταφανή αλήθεια.

Μέσα στη δριμεία αυτή οικονομική και πολιτική κρίση που βιώνει η χώρα μας και λαμβάνοντας υπόψη τα οφέλη της μειονότητάς μας και τα πολιτικά μορφώματα που θα εμφανισθούν μετά από τις εκλογές, πρόκειται ο ίδιος να ανακοινώσω αιτιολογημένα και αποκλειστικά στο λαός μας πιθανή υποψηφιότητά μου».

Με σεβασμό,

Πρώην βουλευτής Ροδόπης, δικηγόρος Ιλχάν Αχμέτ InfoGnomon
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ