2012-03-25 08:30:04
Φωτογραφία για «Aν δεν θέλετε, δώστε μας τις μετοχές»
Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, ζήτησε οι μέτοχοι να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους διαφορετικά να δώσουν τις μετοχές στον σύνδεσμο παλαιμάχων.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΝΕΤ 105,5

«Όταν άρχισε το Δ.Σ., ο κ. Γόντικας μας ενημέρωσε ότι υπάρχουν μέλη που θέλουν να παραιτηθούν. Ο κ. Τζήμας διάβασε επιστολή και είπε ότι παραιτείται λόγω των επεισοδίων. Στη συνέχεια, διάβασε επιστολή παραίτησης ο κ. Χατζηνικολάου. Μετά πήρε τον λόγο ο κ. Γόντικας και είπε: Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα, ο Βγενόπουλος ζητά πίσω τα χρήματά του. Ο Πολέμης δεν τα βάζει, εγώ δε μπορώ να βάζω πλέον την υπογραφή μου γιατί δεν θέλω να ταλαιπωρούνται τα παιδιά μου και να πάω φυλακή. Έχετε κι εσείς ευθύνες ως μέλη του Δ.Σ. Σας είχα πει ότι θα φτάσουμε σε μια περίοδο που δεν θα έχουμε χρήματα. Παραιτούμαι κι εγώ.

Στη συνέχεια, παραιτήθηκε ο κ. Λουμίδης και αμέσως μετά η κ. Λομβάρδου. Μπροστά σ' αυτή την κατάσταση δεν θα μπορούσαμε να βγάλουμε αποφάσεις. Παραιτηθήκαμε όλοι εκτός από τον Θανάση Γιαννακόπουλο και τον Μίμη Δομάζο.


Ο Βγενόπουλος παρενέβη τηλεφωνικά λέγοντας: Επιφυλάσσομαι να βάλω χρήματα, όταν προκύψει νέο Δ.Σ και είπε ότι θα στραφεί εναντίον των μελών της διοίκησης για υπεξαίρεση, εάν δεν του επιστρέφαμε τα χρήματα που είχε βάλει.

Με τις παραιτήσεις μας θέλαμε να ευαισθητοποιήσουμε τους μετόχους. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται 19 εκατομμύρια ευρώ μέχρι τον Ιούνιο. Δεν υπάρχει πρόβλημα για τη συμμετοχή στην Ευρώπη, γιατί έχουν γίνει διακανονισμοί αλλά πρέπει οι παίχτες να πληρωθούν.

Ο Γόντικας είχε χρησιμοποιήσει χρήματα του Βγενόπουλου για να τα δώσει στους παίκτες πριν από το ματς με τον Ολυμπιακό, όμως θα του τα επιστρέψει από το ταμείο της ΠΑΕ. Πρέπει να πληρωθεί το προσωπικό, πρέπει να δοθεί δώρο του Πάσχα στις 4 Απριλίου Κανένας μέτοχος δεν φαίνεται διατεθειμένος να ασχοληθεί. Ο Τζίγκερ έχει αφήσει τις μετοχές και λέει μη μ' ενοχλείτε, ο Βγενόπουλος λέει δεν μπαίνω μπροστά αν δεν λυθεί το θέμα της ΓΗΠΕΛ, ο Πολέμης λέει αν βάλω λεφτά θα τα χάσω, ο Πατέρας δεν μπορεί να σηκώσει μόνος του όλο το οικονομικό βάρος και οι Γιαννακόπουλοι λένε ότι θέλουν να φύγουν και από το μπάσκετ.

Οι μέτοχοι που μπήκαν πριν από 4 χρόνια δεν ενδιαφέρονται για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος πρέπει να βρει έναν τρόπο για να μην διαλυθεί. Η ιστορία θα γράψει ότι γίνονται παιχνίδια στην πλάτη της ομάδας και του κόσμου. Μέχρι τις 18 Απριλίου που θα γίνει η Γ.Σ, ο ΠΑΟ θα είναι έρμαιο του οποιουδήποτε.

Κανένας μέτοχος δεν θα έρθει στη Γ.Σ, θα είναι εκεί πολύς ο κόσμος. Ο καθένας βρίσκει μια δικαιολογία για να μην βοηθήσει. Ποιος θα δεχθεί να γίνει πρόεδρος χωρίς χρήματα διοριζόμενος από το Πρωτοδικείο;

Ο Παναθηναϊκός θα φτάσει στο σημείο να παίζει με εφήβους για να μην πάει στη Δ' Εθνική. Πονάμε γι' αυτά που γίνονται. Οι μόνοι που δεν πονάνε είναι αυτοί που έβαλαν τα χρήματά τους.

Αλλιώς ας δώσουν τις μετοχές τους στον σύλλογο παλαιμάχων και να δουν οι παλαίμαχοι τι θα κάνουν με τη βοήθεια του κόσμου, στον οποίο θ' απευθυνθούν».

πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ