2012-12-11 16:10:56
Φωτογραφία για Μέγα και ιστορικό λάθος Αλαφούζου..που αποφεύγει την πρόταση του Σαουδάραβα.
Γιατί κύριε Αλαφούζο δεν επιδιώκετε συνάντηση με τον Σαουδάραβα επενδυτή?

Τι φοβόσαστε?

Λέτε τόσο καιρό ότι θα ψάξετε να βρείτε ποιος είναι και από που κρατάει η "σκούφια" του.

Ιδού λοιπόν ..

Ήρθε και μπορείτε να μάθετε ιδίοις όμμασι τι είναι και ποιος είναι.

Εαν έχετε αμφιβολίες γιατί δεν κάνετε ένα απλό τηλεφώνημα στη πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας? Ζητάτε χρήματα και κλαίγεστε στους αγνούς οπαδούς του Παναθηναϊκού πως η ομάδα είναι έτοιμη να φαλιρίσει και την ίδια ώρα ένας άνθρωπος εκδηλώνει ενδιαφέρον να βάλει χρήματα.

Γιατί τον αποκλείεται από κάθε πιθανή συζήτηση?

Αυτή την στιγμή κάποιος πρέπει να σας εξηγήσει ότι δεν διαχειρίζεστε κάποια από τις εταιρείες σας,αλλά το μέλλον και την ιστορία ενός εκ των δυο μεγαλύτερων συλλόγων του Ελληνικού Αθλητισμού.

Και κάθε πιθανή αποτυχία ή λάθος σας,θα πληρώνετε το τίμημα για ολόκληρη τη ζωή σας. Εγώ θα σας πρότεινα να συναντηθείτε μαζί του και αν είναι ΄τα πράγματα όπως εσείς ισχυρίζεστε,να βγείτε και να το καταγγείλετε επισήμως.


Αν οχι,να εξηγήσετε τους λόγους που δεν θέλετε να μπει ξένος επενδυτής στην ομάδα.

 Τα παιχνιδάκια... του τύπου να δίνετε συνέντευξη στο sentra την ίδια ώρα που ο Σαουδάραβας θα σας κάνει επίσημη πρόταση μέσω συνέντευξης τύπου στο Κάραβελ,είναι για μόνο για τον πικάρετε και να αποτρέψετε να ζητήσει ο ίδιος συνάντηση μαζί σας.

Και αυτό το ξέρετε πολύ καλά.

 Οι επόμενες ώρες θα είναι πολύ σημαντικές για την ιστορία του συλλόγου.

Ο καθένας θα πρέπει απο δω και πέρα να αναλάβει τις ευθύνες του.Από τους μικρομετόχους,μέχρι τον κύριο Αλαφούζο. Γιατί έτσι και καταλάβει ο κόσμος ότι τον εμπαίζετε όπως συνέβει και στην περίπτωση Φερέιρα,ζήτω που καήκατε.

Και δεν αναφέρομαι μόνο στο θέμα της γιούχας,που αυτή θα πέσει ούτως ή άλλως γιατί έχετε κάνει τραγικά λάθη και στον σχεδιασμό της ομάδας από το καλοκαίρι αλλά και κάποιοι θα καταλάβουν γιατί η αύξηση ΑΜΚ τον Σεπτέμβριο ήταν από 15 εκ σε 6.

Θα αναφερθώ και στο θέμα της λαϊκής βάσης.

 Ανάθεμα και αν θα ξαναδώσει κανείς το 20εύρο που του πήρατε για συναισθηματικούς λόγους το καλοκαίρι..

Πρώτον γιατί κανένας δεν δίνει πια χρήματα που πάνε σε βαρέλι δίχως πάτο και δεύτερον γιατί ο απλός φίλαθλος προτιμάει να τα δώσει για την επιβίωση του,για τα παιδιά του και για την οικογένεια του.

Η ιστορία θα σας κρίνει κύριε Αλαφούζο.

Και θα σας κρίνει σκληρά.

Είναι κρίμα να βάλετε το όνομα σας και την σφραγίδα σας σε πιο μαύρη σελίδα της ιστορίας του μεγαλύτερου Αθηναϊκού Συλλόγου.                                                                                     
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ