2012-12-13 15:32:05
Φωτογραφία για ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ : ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για το ματς με την Μιλάνο, τονίζοντας πώς οι ερυθρόλευκοι θα παίξουν μόνο για τη νίκη.

Ο Έλληνας τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης αναφέρθηκε στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Μιλάνο, λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Αύριο ολοκληρώνουμε την πρώτη φάση της Ευρωλίγκας, κάνοντας έναν μίνι απολογισμό, αίσθηση μου είναι πως δεν τα πήγαμε και άσχημα" και πρόσθεσε:

"Όπως ξέρετε κάναμε νίκες σερί, το πιο σημαντικό επίτευγμα είναι πως στα τελευταία πέντε παιχνίδια, τα τέσσερα ήταν εκτός στην Ευρωλίγκα και αν εξαιρέσεις το ματς με τη Ζαλγκίρις Κάουνας που πήγαμε με τσάρτερ, τα άλλα ήταν και δύσκολα ταξίδια.

Όχι μόνο όσον αφορά τον αντίπαλο, αλλά και με τα αεροπλάνα. Είχαμε δύο ταξίδια εκτός και για το ελληνικό πρωτάθλημα, στη Ρόδο και στο Ρέθυμνο. Θέλω λοιπόν να αποδώσω τα εύσημα στους παίκτες, αλλά και στους συνεργάτες μας γιατί προετοίμασαν τις συνθήκες για τους παίκτες να παίξουν καλά".


Στη συνέχεια ο Γιώργος Μπαρτζώκας είπε: "Αύριο επί της ουσίας είναι ένα διαδικαστικό ματς. Υπάρχουν πιθανότητες πρόκρισης για το Μιλάνο βέβαια, εμείς θα είμαστε δεύτεροι κατά το μεγαλύτερο ποσοστό και ίσως είμαστε και πρώτοι, προσωπικά, όμως, δίνω πολύ λίγες πιθανότητες.

Αλλά όπως είχα πει και νωρίτερα, λίγο μας ενδιαφέρει. Όπως αναλύετε και εσείς τα πράγματα, είτε βγούμε πρώτοι, είτε δεύτεροι, οι ομάδες είναι το ίδιο δυνατές στο TOP-16. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι και μόνο το τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός ίσως αν θα μπει η Ρεάλ στον όμιλο μας ή η Κίμκι. Κατά τη γνώμη μου η Κίμκι είναι πολύ καλή ομάδα την είχαμε αντιμετωπίσει και σε φιλικό στη Γερμανία και είναι κατά τη γνώμη μου καλή ομάδα και αυτή. Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε αύριο, συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις. Θέλω να σας πω ότι παίξαμε με τη Ζαλγκίρις Κάουνας εδώ μέσα και χάσαμε, είχα δεχτεί ένα μήνυμα από τον πρόεδρο που έλεγε πως με κάποια πράγματα, η ομάδα μπορεί να κάνει 8-2 και να βγει και πρώτη.

Έτσι λοιπόν δείχνει να δικαιώνεται εάν τα καταφέρουμε και αύριο. Τότε που είχαμε 1-2 μου το είχε στείλει. Και τώρα φτάσαμε σε μεγάλο ποσοστό να τα καταφέρουμε και αν κερδίσουμε και αύριο θα το έχουμε κάνει. Επαναλαμβάνω δεν είναι κάτι τόσο σημαντικό, αλλά κάτι που πρέπει να κυνηγήσουμε".

Για την επόμενη φάση της διοργάνωσης δήλωσε: "Νομίζω σε αυτό το επίπεδο κανείς δεν διαλέγει, γιατί έχει αποδειχθεί στο παρελθόν πως όποια ομάδα έχει κάνει τέτοιου είδους επιλογές, το πλήρωσε μετά σαν να σε τιμωρεί μια ανώτερη δύναμη που σου λέει πως αφού διαλέγεις αντίπαλο τα πράγματα δεν θα πάνε καλά. Εμείς προετοιμάζουμε τους παίκτες για να είναι απόλυτα έτοιμοι. Αυτό που θέλουμε είναι κάθε μέρα να βελτιωνόμαστε.

Εμείς δεν μπορούμε να κοιτάξουμε οτιδήποτε άλλο και να έχουμε άλλον ορίζοντα πέρα από το αυριανό παιχνίδι. Μετά θα παίξουμε με τον Ηλυσιακό και στη συνέχεια θα ξεκουραστούμε δύο μέρες, γιατί τόσο είναι το ρεπό μας και στη συνέχεια προπονήσεις για Κύπελλο και TOP-16. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε τώρα τι θα γίνει μετά από 3-4 μήνες για να πούμε κάτι, δεν θα ξέρουμε καν πως θα είμαστε εμείς για να ξέρουμε πως θα είναι οι αντίπαλοι. Άρα αυτό που κοιτάμε είναι αν μπορούμε να κερδίσουμε αύριο και την αμέσως επόμενη μας υποχρέωση".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ