2012-12-13 23:18:50
Φωτογραφία για ΤΣΙΑΝΤΑΚΗΣ : ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ... ΤΟΙΧΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Νίκος Τσιαντάκης, μίλησε στον «Γαύρο» για την ανανέωση του συμβολαίου του Χοσέ Χολέμπας, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής με τον Πναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

«Ο Χοσέ Χολέμπας είναι από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που διαθέτει στο ρόστερ του ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή. Το παιδί το έστησαν αρκετοί στον… τοίχο μετά την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή. Λάθος είναι αυτό. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο όμως. Δεν γίνεται συνέχεια να βρίσκεσαι σε υψηλά στάνταρ απόδοσης. Ενα κακό παιχνίδι έκανε και μερικοί και τι δεν του είπαν! Για μένα σωστά έκανε η διοίκηση του Ολυμπιακού και του ανανέωσε το συμβόλαιό του. Το αξίζει 100%.

Ήρθε από τα… αζήτητα της Γερμανίας και έχει καταφέρει να γίνει ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μέχρι στιγμής. Μπράβο στο παιδί. Πάμε τώρα στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Δεν πρέπει να στήνουμε στον… τοίχο τον Ζαρντίμ. Εντάξει, σαφώς και φταίει σε μερικά πράγματα κυρίως σε θέματα τακτικής, αλλά δεν πρέπει να τον κατακρίνουμε έτσι.


Για μένα ο Ολυμπιακός μόνος του έβγαλε τα μάτια του. Δικό του παιχνίδι έχασε μέσα από τα χέρια του. Πρέπει να του γίνει μάθημα αυτό. Μπορούσε να έχει κερδίσει με τρία και με τέσσερα γκολ διαφορά, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε και έτσι μοιραία ήρθε η ισοφάριση από τους «πράσινους».

Αν έπαιζε όπως με την Αρσεναλ η ομάδα, πιστεύω ότι θα έκανε περίπατο. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια όμως και πλέον η ομάδα πρέπει να αφήσει πίσω της το ντέρμπι και να κοιτάξει μπροστά. Πλέον προέχει το ματς με τον Πανιώνιο. Καθόλου εύκολο παιχνίδι δεν είναι αυτό στην Πλατεία. Θέλει προσοχή.

Έχουμε δει ότι η ομάδα της Νέας Σμύρνης έχει αλλάξει φιλοσοφία με τον Ελευθερόπουλο στον πάγκο. Παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και έχει πολλούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, που σε κάτι τέτοια ματς θέλουν να κάνουν τη διαφορά και να ξεχωρίσουν για ευνόητους λόγους. Θεωρώ ότι αν ο Ολυμπιακός είναι σοβαρός, μπορεί να πάρει τη νίκη και να κλείσει τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος χωρίς ήττα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ