2012-12-14 05:36:02
Φωτογραφία για Με μετατάξεις 14 κενές θέσεις στο υπουργείο Εσωτερικών
Το υπουργείο Εσωτερικών, με ανακοίνωσή του, κάνει γνωστό ότι προτίθεται να καλύψει 14 κενές οργανικές θέσεις με μετάταξη προσωπικού... από υπουργεία, ΝΠΔΔ, περιφέρειες ή άλλες δημόσιες υπηρεσίες.

Οι θέσεις αυτές αφορούν 11 φύλακες-νυχτοφύλακες (ΥΕ), δύο βοηθητικού προσωπικού (ΥΕ) και μία θέση προσωπικού καθαριότητας (ΥΕ).

Οι υποψήφιοι θα πρέπει κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης υποψηφιότητας να κατέχουν τα τυπικά προσόντα του κλάδου/κατηγορίας, στον οποίο επιθυμούν να μεταταγούν, ενώ έως τις 18/1/2013 θα πρέπει να υποβάλουν στη διεύθυνση διοίκησης - τμήμα προσωπικού του υπουργείου Εσωτερικών τα ακόλουθα δικαιολογητικά: αίτηση υποψηφιότητας, βιογραφικό σημείωμα (υπεύθυνη δήλωση), επικυρωμένο φωτοαντίγραφο δελτίου ταυτότητας και πιστοποιητικό υπηρεσιακών μεταβολών.

Η αίτηση υποψηφιότητας κοινοποιείται ταυτόχρονα και στην Υπηρεσία Διοικητικού της Υπηρεσίας, στην οποία υπάγονται οι ενδιαφερόμενοι.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν όλοι οι μόνιμοι υπάλληλοι υπουργείων ή Περιφερειών ή άλλων δημοσίων υπηρεσιών ή ΝΠΔΔ, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 71, παρ.1 του Κώδικα Κατάστασης Πολιτικών και Διοικητικών Υπαλλήλων ΝΠΔΔ που κυρώθηκε με το ν. 3528/2007 (Α' 26).
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ