2012-12-14 09:38:03
Φωτογραφία για Επίθεση από ληστή στον Τάσο Μητρόπουλο, τον τραυμάτισε στο πρόσωπο
Τετ α τετ, με αλλοδαπό που κρατούσε μαχαίρι, ήρθε το μεσημέρι της Πέμπτης, ο πρώην ποδοσφαιριστής Τάσος Μητρόπουλος. Ο νεαρός από τη Γεωργία που εισέβαλλε στην πολυκατοικία, όπου διαμένει ο βετεράνος των γηπέδων με τη σύζυγο του Νένα Χρονοπούλου, επιτέθηκε στον Μητρόπουλο, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας "Espresso", τραυματίζοντας τον σοβαρά.

Ο Τάσος Μητρόπουλος, εντόπισε τον άγνωστο άντρα στο υπόγειο λεβητοστάσιο της πολυκατοικίας και όταν τον ρώτησε "ποιος είναι και τι θέλει" εκείνος του επιτέθηκε με μαχαίρι τραυματίζοντάς τον στο πρόσωπο, για να ακολουθήσει άγρια πάλη μεταξύ των δύο ανδρών.

Παρά τον τραυματισμό του, ο πρώην ποδοσφαιριστής κατάφερε να ακινητοποιήσει τον αλλοδαπό, τον ανέβασε στο ισόγειο και ζήτησε βοήθεια από τους περαστικούς.

Η Νένα Χρονοπούλου, παρά την ταραχή της, ειδοποίησε την Αστυνομία και μετά από λίγη ώρα άνδρες της Ασφάλειας Πειραιά και μέλη της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έσπευσαν στο σημείο και πέρασαν χειροπέδες στο δράστη.


Ο Τάσος Μητρόπουλος, κατέθεσε μήνυση εναντίον του για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ μήνυση κατέθεσε και ο Γεωργιανός χωρίς να μπορέσει να δικαιολογήσει την ύπαρξη του φονικού όπλου, όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ της η Σάσα Σταμάτη. Ωστόσο, όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς έψαχνε την σύζυγό του, γιατί νόμιζε ότι δούλευε σε κάποια από τα διαμερίσματα της πολυκατοικίας.

Η Νένα Χρονοπούλου που δεν έχει ξεπεράσει το σοκ, βλέποντας τον αγαπημένο της σύζυγο τραυματισμένο και αιμόφυρτο, βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Προσοχη στις φαρσες
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Προσοχη στις φαρσες
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ