2012-12-15 20:27:03
Φωτογραφία για Χρυσή Αυγή και Δημοκρατία
του Ευάγγελου Ραφτόπουλου

Άλλο ένα πρόβλημα προστίθεται στα ήδη υπάρχοντα...

Η άνοδος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και η προβολή της από τα Μ.Μ.Ε, οι ακραίες θέσεις της, η ‘βοήθεια’ που προσφέρει σε φτωχούς και αδύναμους, μάλλον θέλγει παρά απωθεί.

Οι κατάρες που τα παραδοσιακά κόμματα αφειδώς μοιράζουν προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , οι προσπάθειες κατάργησής της, δεν δηλώνουν παρά την ευθύνη τους για την συνεχή αύξηση των ποσοστών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Ευθύνη που δεν συνειδητοποιείται, αλλά υπάρχει, ευθύνη που μοιράζεται ισομερώς σε όλους, ευθύνη που έχουν οι ανεύθυνοι, ευθύνη τεράστια και επικίνδυνη.

Οι επιθέσεις-ομαδικές πάντοτε- των ‘ηρώων σφαγέων’ προς ανυπεράσπιστους σκουρόχρωμους μόνο δειλία δείχνει.

Και όσοι χειροκροτούν και θαυμάζουν τους λεονταρισμούς των πρωτοπαλλήκαρων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ , επιτείνουν το πρόβλημα , συνεισφέρουν ηθικά στην αύξηση της εγκληματικότητας, αλλοιώνουν τον πολιτικό χάρτη της χώρας.


Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και η κατάκτησή της, η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και το ωραίο ουτοπικό της όραμα, τα ανθρώπινα δικαιώματα και η προάσπισή τους, χρειάζονται αέναη και διαρκή προσπάθεια για την δημιουργία και την διατήρησή τους.

Οι πολιτικοί μας, ανάξιοι και ασυνείδητοι, ιδιοτελείς και εγωπαθείς,μετακινούμενοι και λησμονούντες, υβρίζοντες και υβριζόμενοι, κολακεύοντες και κολακευόμενοι, γόνιμο έδαφος δημιουργούν για την άνθηση ακραίων σχημάτων.

Και τα προβλήματα αυξάνονται, η κρίση μεγαλώνει, η πτώχευση καραδοκεί, ο κόσμος απελπίζεται.

Ο από μηχανής ΘΕΟΣ φαντάζει σαν η μοναδική σανίδα σωτηρίας.

Μήπως όμως μαζί με τον ΘΕΟ πρέπει να κουνήσουμε και εμείς τα χέρια μας;

briefingnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ