2012-12-15 20:27:05
Φωτογραφία για Hollywood Repor tΗ καθημερινότητα των σταρ σε φωτογραφίες
Ας δούμε τι έκαναν οι διασημότεροι άνθρωποι του πλανήτη τις τελευταίες ημέρες Κέιτ Μος

Λίγο νυσταγμένη φαίνεται πως ήταν η Κέιτ Μος. Το διάσημο μοντέλο συνελήφθη από το φακό να χασμουριέται κατά τη διάρκεια μιας βόλτας που “απολάμβανε” με τον σύζυγό της, Τζέιμι Χινς. Παρ' όλ' αυτά ήταν ιδιαίτερα κομψή - όπως πάντα,

Κλερ Ντέινς

Βόλτα στην περιοχή Soho της Νέας Υόρκης έκανε η εγκυμονούσα Κλερ Ντέινς, λίγο μετά την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων για τα βραβεία Όσκαρ. Η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς Homeland είναι υποψήφια για το βραβείο Α' Γυναικείου Ρόλου σε τηλεοπτική δραματική σειρά ενώ παράλληλα περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της -και επίσης ηθοποιό- Χιου Ντάνσι.

Μέγκαν Φοξ και Τζέσικα Άλμπα

Οι υποψηφιότητες για τις Χρυσές Σφαίρες που θα απονεμηθούν στις 24 Φεβρουαρίου τοτ 2013 ανακοινώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης από τους Μέγκαν Φοξ, Τζέσικα Άλμπα και Εντ Χελμς. Οι δυο κυρίες ξέκλεψαν λίγη ώρα και βρήκαν χρόνο να μιλήσουν πιο προσωπικά. Νούμερο ένα σε υποψηφιότητες είναι η ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ “Lincoln” με 7 στο σύνολο ενώ ακολουθούν οι “Django Unchained" του Ταραντίνο με πρωταγωνιστή τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και “Argo" του Μπεν Άφλεκ.


Μπλέικ Λάιβλι

Η Μπλέικ Λάιβλι τίμησε με την παρουσία της τη συναυλία "The Concert For Sandy Relief" που διοργανώθηκε την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου με στόχο τη συγκέντρωση οικονομικών πόρων για την ενίσχυση των πληγέντων από τον τυφώνα Sandy. Η πρωταγωνίστρια του Gossip Girl ανέβηκε στη σκηνή και μίλησε για τις φυσικές καταστροφές και προλόγισε τον Βρετανό τραγουδιστή Κρις Μάρτιν.

Οικογένεια Μπέκαμ

Η οικογένεια Μπέκαμ παρακολούθησε σύσσωμη την πρεμιέρα της παράστασης "Viva Forever", ένα μιούζικαλ εμπνευσμένο από τη ζωή και την πορεία του διάσημου συγκροτήματος των Spice Girls, μέλος του οποίου υπήρξε και η Βικτόρια Μπέκαμ. Η διάσημη σχεδιάστρια -πλέον- δεν περπάτησε το κόκκινο χαλί μαζί με τις άλλες 4 πρώην συνεργάτιδές της, αλλά έφτασε καθυστερημένα ποζάροντας μαζί με τον σύζυγο και τα 3 από τα 4 παιδιά της. Βέβαια, στο τέλος της βραδιάς ανέβηκε στην σκηνή για μια ιστορική επανένωση - παρ' όλα αυτά, η ίδια έδειξε κάθε άλλο παρά ενθουσιασμένη που έσμιξε και πάλι με τις υπόλοιπες spice girls, αφού ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε να κρύβει το πρόσωπό της όσο οι άλλες κοπέλες έδειχναν κάτι παραπάνω από ενθουσιώδεις.

Ράιαν Γκόσλινγκ

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ προσπάθησε μάταια να αποφύγει τα αδιάκριτα φλας των φωτογράφων στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης φορώντας καπέλο, κουκούλα και σκύβοντας το κεφάλι.

Τζένιφερ Άνιστον

Η Τζένιφερ Άνιστον κάνει τα χριστουγεννιάτικα ψώνια της στο Μπέβερλι Χιλς -μόνη της αυτή τη φορά, χωρίς την συνοδεία του αρραβωνιαστικού της, Τζάστιν Θερό.

Παράλληλα, την Πέμπτη παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το κέρινο ομοίωμα της διάσημης ηθοποιού στο μουσείο Madame Tussauds στην Νέα Υόρκη.Στο ομοιωμα μπορεί κανείς να διακρίνει ακόμα και το εντυπωσιακό δαχτυλίδι αρραβώνων που χάρισε ο Θερό στην Άνιστον.

Χιου Τζάκμαν, Αν Χάθαγουεϊ, Αμάντα Σείφριντ

Ο Χιου Τζάκμαν απέκτησε το δικό του αστέρι στην Λεωφόρο της Δόξας. Στο πλευρό του βρέθηκαν οι συμπρωταγωνίστριές του στην ταινία “Οι άθλιοι”, Αν Χάθαγουεϊ και Αμάντα Σείφριντ. Ο 44χρονος ηθοποιός, μετά την επίσημη ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων που έγινε το βράδυ της Πέμπτης, διεκδικεί το βραβείο στην κατηγορία “Α΄ Αντρικός Ρόλος - Μιούζικαλ ή Κωμωδία".

Λεονάρντο Ντι Κάπριο

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο μιλάει στους δημοσιογράφους για την ταινία “Django Unchained” στην οποία πρωταγωνιστεί. Η ταινία θεωρείται το δεύτερο μεγάλο φαβορί για τις Χρυσές Σφαίρες, κερδίζοντας πέντε συνολικά υποψηφιότητες, μεταξύ των οποίων αυτή για την Καλύτερη Ταινία, Σκηνοθεσία και Σενάριο, ενώ ο ίδιος ο ηθοποιός είναι υποψήφιος για τον Β' Αντρικό Ρόλο. Στην προβολή της ταινίας που έγινε στην Νέα Υόρκη βρέθηκε επίσης ο διάσημος σκηνοθέτης Κουέντιν Ταραντίνο και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές,Τζέιμι Φοξ και Σάμιουελ Λ. Τζάκσον.

Κιμ Καρντάσιαν

Γεμάτη αυτοπεποίθηση κυκλοφορούσε στους δρόμους του Μαιάμι η Κιμ Καρντάσιαν, δείχνοντας να αγνοεί το πόσο ασφυκτικά έμοιαζαν πάνω στο κορμί της τα ρούχα της. Fashion editors, blogs και social media έκαναν λόγο για μια πολύ αντιαισθητική εμφάνιση που απογοήτευσε.

Μπιγιονσέ

Την συναυλία της αδελφής της, Σολάνζ, παρακολούθησε το βράδυ της Τετάρτης η Μπιγιονσέ. Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε να αποχωρεί από την πίσω πόρτα του Bowery Ballroom της Νέας Υόρκης.

 

 

www.yupiii.gr

 

< a title="Adman Banner" href="http://bold.adman.gr/click?webspace=653&dfl=yes">
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Χρυσή Αυγή και Δημοκρατία
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Χρυσή Αυγή και Δημοκρατία
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ