2012-12-15 22:42:20
Φωτογραφία για Σ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ : ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ
Στον Γιάννη Αλαφούζο αναφέρθηκε ο Σάββας Θεοδωρίδης, μετά τη λήξη του ματς με τον Πανιώνιο, με τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού να τονίζει πως ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού έχει... πυροδοτήσει το κλίμα με τη στάση του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάββα Θεοδωρίδη:

«Δεν μπόρεσα να καταλάβω που εκτραχύνθηκε το παιχνίδι. Αυτά τα πράγματα δε συνέβησαν ποτέ. Ο Πανιώνιος χωρίς να κάνει ευκαιρία έβαλε ένα γκολ και καλά έκανε. Εμείς είχαμε ευκαιρίες, τέσσερα δοκάρια και μόλις βάλαμε ένα γκολ άρχισαν να μας δέρνουν. Πήραμε τη νίκη, αλλά άλλο είναι το δυσάρεστο. Όλο αυτό που γίνεται το έχει πυροδοτήσει ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού και η Παναθηναϊκή Συμμαχία», είπε αρχικά ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού.

«Αμφισβητούνται όλες οι φάσεις και σχολιάζουν αυτές που κρίνουν ένα αποτέλεσμα. Επόμενο είναι όταν η αντίπαλη ομάδα αμύνεται να κάνει και φάουλ. Ο διαιτητής δεν έκανε τίποτα άλλο από το να εφαρμόσει τους κανονισμούς. Αμφισβητήθηκαν όλες οι φάσεις. Κάποιοι επιθυμούν να διαλυθεί το ποδόσφαιρο και δε θα τους αφήσουμε», πρόσθεσε ο Σάββας Θεοδωρίδης και κλείνοντας δήλωσε:


«Είμαι ευχαριστημένος για την πορεία της ομάδας. Πήγαμε καλά στην Ευρώπη, είχαμε καλά αποτελέσματα. Το ότι πορευόμαστε εμένα δε μου λέει τίποτα. Πρέπει να προσέξουμε και να γυρίσουμε πιο δυνατοί, να προπονηθεί η ομάδα και να παίξουμε πολύ ωραιότερο ποδόσφαιρο. Καλές γιορτές, εύχομαι να δυναμώσουν περισσότερο όλες οι ομάδες και θέλω να πω ότι οι παίκτες με πίκραναν μόνο στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό γιατί δε δεχόμαστε ούτε ισοπαλία και δη με τον Παναθηναϊκό».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ