2012-12-16 00:30:06
Φωτογραφία για Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Κυριακή 16/12!
Τα Ζώδια Σήμερα 16 Δεκεμβρίου 2012Κριός

21/3-20/4

Η ημέρα είναι κρίσιμη, σχετικά με κάποιες αποφάσεις που θα κληθείς να πάρεις, αγαπητέ Κριέ. Πρέπει να δείξεις προσοχή και δυσπιστία σε αυτά που ακούς, γιατί τα πράγματα μπορεί να μην είναι έτσι. Η κοινωνικότητά σου σήμερα θα είναι αρκετά αυξημένη και οι δημόσιες σχέσεις που θα κάνεις, θα σου φανούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Σήμερα, φίλε Κριέ, δεν χρειάζεται να ασχοληθείς με προβλήματα του παρελθόντος που αφορούν στη σχέση σου. Καλύτερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για το μέλλον και να περάσετε ρομαντικά και όμορφα. Εάν δεν έχεις μόνιμο δεσμό, εκμεταλλεύσου τον ελεύθερο χρόνο σου, για να περάσεις όμορφες στιγμές με τους φίλους και την οικογένειά σου, αφήνοντας για λίγο στην άκρη στο παιχνίδι της αναζήτησης… Θα περάσεις καλύτερα!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Κριός, δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά και ίσως σου γίνουν κάποιες προτάσεις, για ένα καινούργιο ξεκίνημα. Σκέψου πολύ καλά, πριν απαντήσεις. Τα οικονομικά σου θα έχουν βελτίωση, σε σχέση με τα έσοδά σου. Θα δεχτείς κάποιες οικονομικές προτάσεις, που θα είναι συμφέρουσες.


Ταύρος

21/4-20/5

Η μέρα θα είναι κουραστική και ταυτόχρονα αγχωτική για εσένα, αγαπητέ Ταύρε, καθώς πολλά θα είναι τα ζητήματα εκείνα που θα βγουν στην επιφάνεια και θα ζητήσουν την επίλυση τους. Σκέψου γρήγορα, δράσε ανάλογα και αν χρειαστεί, δούλεψε περισσότερο για να τα φέρεις εις πέρας.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Έχεις πολύ άγχος στην καθημερινότητα σου, φίλε Ταύρε. Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το σύντροφό σου για να νιώσεις καλύτερα και να περάσεις όμορφα μαζί του. Αν είσαι ελεύθερος, βρες απάγκιο στην αγκαλιά των αγαπημένων σου, για να αποφορτιστείς..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Ταύρος, στη δουλειά σου μπορεί να υπάρχουν κάποια θέματα που καθυστερούν, αλλά με τις δραστικές κινήσεις που θα κάνεις, θα τα δρομολογήσεις όλα με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κλείσεις συμφωνίες σήμερα.

Δίδυμοι

21/5-21/6

Σήμερα θα βγουν στην επιφάνεια κάποιες υποθέσεις, που θα χρειαστούν άμεσες λύσεις από εσένα, αγαπητέ Δίδυμε. Κινήσου με μεθοδικότητα, χωρίς να κάνεις βιαστικές κινήσεις, για να βγεις από το αδιέξοδο. Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην χάσεις την ψυχραιμία σου, ό,τι κι αν προκύψει. Θα καταφέρεις επιτέλους να προωθήσεις πολλά σχέδιά σου για το μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Ο αγαπημένος σου σε πιέζει να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον της κοινής σας ζωής, φίλε Δίδυμε, και εσύ από την πλευρά σου δεν ξέρεις τι να κάνεις. Φρόντισε να του μιλήσεις γι’ αυτά που σε προβληματίζουν και εντείνουν τις ανασφάλειές σου. Μόνο έτσι θα βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ σας. Στον αντίποδα, οι αδέσμευτοί του ζωδίου, κυνηγήστε την τύχη σας με κάθε δυνατό τρόπο και δεν θα χάσετε.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Δίδυμος, τα επαγγελματικά σου πάνε αρκετά καλά, αλλά χρειάζεται να κάνεις πιο πολλά, για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία. Στα οικονομικά, θα σου κάνουν προτάσεις που μπορούν να αυξήσουν τα έσοδά σου. Γραφειοκρατικά και φορολογικά θέματα ευνοούνται.

Καρκίνος

22/6-22/7

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, καλύτερα να αποφύγεις να δώσεις αναβολές σε θέματα που πρέπει να λυθούν άμεσα, γιατί στο μέλλον, αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα. Αν οργανωθείς καλύτερα και επιδιώξεις να συνεργαστείς με κάποια άτομα, μπορείς να πετύχεις αυτό που θέλεις. Θα γίνουν κάποιες αλλαγές, που θα σε χαροποιήσουν πάρα πολύ.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Σήμερα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, με χαμηλούς τόνους και χωρίς να εκνευριστείς, μπορεί να μιλήσεις με το σύντροφό σου και να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα, που μπορεί να υπάρχουν στη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου πάρτε στα χέρια σας το μέλλον της ερωτικής σας ζωής και μην τα περιμένετε όλα από τους άλλους.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες στη δουλειά σου, φίλε Καρκίνε, που θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείς, για να μπορέσεις να φτάσεις πιο εύκολα στους στόχους σου. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια μικρή άνοδο, αρκεί να φροντίσεις να τα διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο.

Λέων

23/7-23/8

Φρόντισε σήμερα να εξισορροπήσεις λίγο τα πράγματα, αγαπητέ Λέων, και μην αφήνεις να σε καταβάλλει το άγχος, για τις διάφορες υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις στην καθημερινότητα. Η νέα θέση της Αφροδίτης στον Τοξότη και οι θετικές όψεις της Σελήνης από τον Υδροχόο, με τον Ουρανό και τον Δία, σε βοηθούν σημαντικά να τακτοποιήσεις πολλά θέματα, που μπορεί να σε αγχώνουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά σου, φίλε Λέων, θα κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου, για θέματα που αφορούν στο μέλλον. Διώξε τις αναστολές που μπορεί να έχεις και άκουσέ αυτά που έχει να σου πει με μεγάλη προσοχή. Ίσως οι ανάγκες σας συμπέσουν! Αν πάλι είσαι μόνος, δες τα πράγματα θετικά και, αντί να κλαις παρέα με την μοναξιά σου, αξιοποίησε την ελευθερία σου και κάνε πράγματα που διαφορετικά δεν θα μπορούσες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στη δουλειά σου, αν είσαι Λέων, πρέπει να κάνεις μεγάλο αγώνα, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά σου, μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και προσπάθησε να αποφύγεις την υπογραφή συμβολαίων, γιατί θα γίνουν λάθος κινήσεις, που δεν θα σε συμφέρουν.

Παρθένος

24/8-22/9

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, πρέπει να επιδείξεις μεγάλη συνέπεια στις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Θα έχεις πολύ δυναμισμό και θα μπορείς να πετυχαίνεις αυτά που θέλεις, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κινήσου με πολλή αποφασιστικότητα και απόκτησε αυτά που θέλεις, ώστε να φτάσεις γρηγορότερα στην επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στη σχέση σου, φίλε Παρθένε, αν νομίζεις ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτε άλλο και ο σύντροφος σου δεν μπορεί να καταλάβει, τότε πάρε ριζικές αποφάσεις. Η νέα θέση της Αφροδίτης στον Τοξότη και οι θετικές όψεις της Σελήνης από τον Υδροχόο με τον Ουρανό και τον Δία, θα σε βοηθήσουν να κάνεις το καλύτερο για εσένα. Αν δεν έχεις μόνιμη σχέση, συνέχισε να την αναζητάς και πολύ γρήγορα θα πετύχεις το σκοπό σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, αν είσαι Παρθένος. Μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες, χωρίς να κάνεις καμία αλλαγή. Απόφυγε τα μεγάλα ανοίγματα, που αφορούν στα οικονομικά σου. Τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.

Ζυγός

23/9-22/10

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, θα κατακλύζεσαι από πολλές ιδέες, προκειμένου να καλυτερέψεις πολλούς τομείς της ζωής σου, που σε προβληματίζουν. Οι πλανήτες είναι πολύ ευνοϊκοί απέναντί σου και ιδιαίτερα η νέα θέση του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης στον Τοξότη από σήμερα, σε οδηγούν κατευθείαν στο δρόμο για την επιτυχία. Φρόντισε να εξωτερικεύεις τα αισθήματά σου περισσότερο, ώστε τα αγαπημένα σου πρόσωπα να έχουν τη δυνατότητα να σε βοηθήσουν, στα θέματα που μπορεί να σε απασχολούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στη σχέση σου, αν είσαι Ζυγός, έχεις πολλούς προβληματισμούς, που δεν τους εξωτερικεύεις. Καλό θα είναι να μιλήσεις με το σύντροφό σου, ώστε να ξεκαθαρίσεις τις καταστάσεις. Εσύ που είσαι ελεύθερος, βγες λίγο από το καβούκι σου και συνάντησε φιλικά σου άτομα, που μπορούν να σε διασκεδάσουν και περνάς καλά μαζί τους. Για τα υπόλοιπα, κάνε υπομονή και πολύ γρήγορα θα έχεις στην αγκαλιά σου το άτομο που ονειρεύεσαι!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στη δουλειά σου σήμερα, φίλε Ζυγέ, πρέπει να προσέχεις σε σχέση με συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων. Πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση, σε σχέση με αγορές και περιττά έξοδα, γιατί θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Σκορπιός

23/10-22/11

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, κοίτα να περάσεις χαλαρά, χωρίς να εκνευριστείς από κάποια πράγματα που θα μάθεις και ουσιαστικά δεν έχουν καμία σημασία για σένα. Πρόσεξε να μην ξεφύγεις από τους στόχους σου, ώστε να μπορέσεις να φτάσεις πιο άμεσα στην επιτυχία που θέλεις. Μην υποτιμάς τη βοήθεια των δικών σου ανθρώπων στα θέματα που σε απασχολούν. Η συμβουλή τους μπορεί να σε βγάλει από το αδιέξοδο και να σε ανεβάσει ηθικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα σήμερα από το τίποτα. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να περάσεις ουδέτερα, χωρίς να χαλάσει το ωραίο κλίμα που έχεις στη σχέση σου. Αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι αξιόλογο στη ζωή σου, μη στεναχωριέσαι και φρόντισε να απολαύσεις την ελευθερία σου τώρα που μπορείς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Η δουλειά σου θα πάει πολύ καλά, φίλε Σκορπιέ. Φρόντισε να βάλεις ένα πρόγραμμα στις προτεραιότητες που έχεις, για να τα φέρεις όλα εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου, καλό θα είναι σήμερα να μην παρασυρθείς σε απερίσκεπτες κινήσεις και έξοδα.

Τοξότης

23/11-21/12

Μην σταματάς τις προσπάθειες σε αυτά που κάνεις, αγαπητέ Τοξότη, γιατί είσαι πολύ κοντά στους στόχους σου. Οι δυσκολίες του παρελθόντος έχουν περάσει πια κι από εδώ και πέρα, που θα έχεις και τις ευλογίες της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, μπορείς να κάνεις καινούργια σχέδια, για να εξασφαλίσεις ένα καλύτερο μέλλον. Το πνεύμα σου είναι αρκετά οξύ και οι στόχοι που έχεις βάλει, ήρθε η ώρα να ευοδωθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Φρόντισε σήμερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, φίλε Τοξότη, και να μην πεις λόγια που μπορεί να στεναχωρήσουν το σύντροφό σου. Δες μερικές καταστάσεις με περισσότερη χαλαρότητα. Αν είσαι από αυτούς που κάνουν παρέα με την μοναξιά, η Αφροδίτη και ο Ερμής από το ζώδιό σου θα φέρουν στο διάβα σου μία νέα γνωριμία, που θα σε ενθουσιάσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Τοξότης, στη δουλειά σου πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και με πολύ ηρεμία, να προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματα, που μπορεί να προκύψουν. Στα οικονομικά σου, μερικά θέματα που καθυστερούν μέχρι τώρα, αρχίζουν να προχωρούν με τον καλύτερο τρόπο.

Αιγόκερως

22/12-19/1

Κάποια γεγονότα που θα συμβούν σήμερα, μπορεί να χαλάσουν την ψυχική σου ηρεμία, αγαπητέ Αιγόκερε, αλλά δεν αξίζει τον κόπο να τους δώσεις μεγαλύτερη σημασία από όσο τους αξίζει. Άρχισε να κάνεις σχέδια για το μέλλον, γιατί οι ιδέες που έχεις θα σε οδηγήσουν πολύ γρήγορα στην επιτυχία και θα ικανοποιηθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Θα γίνουν κάποια πράγματα στη σχέση σου, φίλε Αιγόκερε, που μπορεί να είναι ανατρεπτικά για εσένα, λόγω των επιρροών που δέχεσαι από τις αρνητικές όψεις της Σελήνης με τον Ουρανό και τον Δία. Καλό θα είναι να σκεφτείς με πολύ ψυχραιμία πριν πεις ή κάνεις το οτιδήποτε. Αν δεν έχεις μόνιμο δεσμό, τα νέα είναι καλά για εσένα, μιας και θα γοητευτείς από την παρουσία ενός νέου ατόμου, που θα εισβάλει τώρα στη ζωή σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Αιγόκερως, μπορείς στη δουλειά σου να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να διορθώσεις λάθη, που μπορεί να έχουν γίνει στο παρελθόν. Στον οικονομικό τομέα, θα δεχτείς προτάσεις, που θα ανεβάσουν τα έσοδά σου.

Υδροχόος

20/1-19/2

Έχεις πολλές εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα, αγαπητέ Υδροχόε, ώστε να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα στο μέλλον. Μην εκνευριστείς με θέματα που μπορεί να έχουν μηδαμινή σημασία για σένα. Αντί να ξοδεύεις τις δυνάμεις σου άσκοπα, κοίτα να θέσεις τους στόχους σου για το μέλλον, γιατί η δυναμικότητα που έχεις είναι μεγάλη και μπορείς πολύ εύκολα να φτάσεις στην επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στον τομέα του έρωτα και της αγάπης, αν είσαι Υδροχόος η σχέση σου βαίνει καλώς. Αν μάλιστα σκεφτείς και κάνεις πράξη κάποιους τρόπους αναθέρμανσής της, θα πάει ακόμη καλύτερα. Εσύ που είσαι ελεύθερος, επιδίωξε να έρθεις κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει και να περάσεις λίγο χρόνο μαζί του. Μην είσαι ανυπόμονος και μεθόδευσε καλύτερα τις κινήσεις σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Η δουλειά σου θα πάει αρκετά καλά, φίλε Υδροχόε, αρκεί να μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, να περάσουν ανεκμετάλλευτες. Στα οικονομικά, την τελευταία περίοδο έχεις παρασυρθεί σε πάρα πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.

Ιχθείς

20/2,20/3

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, θα νιώσεις μια απογοήτευση για κάποια θέματα που δεν έχεις τελειώσει ακόμη, λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από την όψη που πραγματοποιείται ανάμεσα στην Αφροδίτη, από τη νέα θέση της στον Τοξότη, με τον κυβερνήτη σου Ποσειδώνα από το ζώδιό σου. Μην εκνευριστείς και μην ξεσπάσεις σε άτομα, που μπορεί να μην φταίνε. Θα πρέπει να κάνεις καινούργιο προγραμματισμό, ώστε να μπορέσουν να υλοποιηθούν τα σχέδιά σου. Ζήτα τη συμβουλή και των δικών σου ανθρώπων.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Υπάρχουν κάποια προβλήματα στη σχέση σου, φίλε Ιχθύ, που συνέχεια κάτι γίνεται και δεν ξεκαθαρίζουν. Φρόντισε σήμερα, με ηρεμία και διαλλακτικότητα, να δώσεις δίκαιες λύσεις, τόσο για εσένα όσο και για το ταίρι σου. Αν δεν έχεις μόνιμο δεσμό, δεν πρέπει να απογοητεύεσαι, αντίθετα μάθε να περνάς καλά και μόνος σου. Ό,τι είναι να έρθει, θα έρθει στην ώρα του.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν ανήκεις στους Ιχθείς, στη δουλειά σου θα γίνουν κάποιες συζητήσεις, για ορισμένες αλλαγές που ενδέχεται να γίνουν. Θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις μια χαρά, αρκεί να δουλέψεις σκληρά. Στα οικονομικά, η ημέρα είναι ευνοϊκή για συμφωνίες και υπογραφή συμβολαίων, εφόσον βέβαια τις έχεις εξετάσεις καλά πρώτα.

Πηγή: myastro.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ