2012-12-17 11:02:04
Φωτογραφία για ΓΙΑ ΤΟ «10Χ10» ΣΕ ΕΝΑ... ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Ηρακλή στη Μίκρα (18:00, Novasports 4), με στόχο τη 10η σερί νίκη του στο πρωτάθλημα και το βράδυ παίρνει τον δρόμο της επιστροφής.

Οι ερυθρόλευκοι δεν θέλουν να αποπροσανατολιστούν από τα προβλήματα των «κυανόλευκων», που ξέμειναν από διαγώνιο μετά τη φυγή του Μπόζιτς και τον τραυματισμό του Τζιουμάκα, αλλά απερίσπαστοι να συνεχίσουν την πορεία τους προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Φέτος οι στόχοι των δύο ομάδων άλλωστε, όπως τόνισαν και οι δυο προπονητές της αναμέτρησης, είναι εντελώς διαφορετικοί, αφού οι περσινοί νταμπλούχοι παλεύουν για τη σωτηρία και την αποφυγή των πλέι άουτ, ενώ εκκρεμεί η απόφαση του αθλητικού δικαστή μετά την ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής τους από την ΕΕΑ.

Ο αγώνας έχει πολλές ιδιαιτερότητες αφού το καλοκαίρι έγιναν αρκετές... «ανταλλαγές» παικτών ανάμεσα στις δύο ομάδες, με Χριστοφιδέλη, Στεφάνου και Σμαραγδή να κατηφορίζουν στο Λιμάνι και Ανδρεάδη, Κουζούνη να μετοικούν στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πρόσφατη απόφαση της ΕΣΑΠ, η αναμέτρηση είναι ειδικής διαχείρισης, άρα τη Δευτέρα στη Μίκρα θα πρέπει να βρίσκονται έως 300 θεατές με εισιτήρια και άλλα τόσα παιδιά.

Διαιτητές είναι οι Γεωργιάδης - Αμασιάδης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ