2012-12-20 17:35:03
Φωτογραφία για «Ευχές και δώρα μοίρασε στα παιδιά των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Αχαρνών, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Φροντίδας, κος Μιχάλης Βρεττός»
Ευχές και δώρα μοίρασε στα παιδιά των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Αχαρνών, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Φροντίδας, κος Μιχάλης Βρεττός Λίγες μέρες πριν κλείσουν οι σταθμοί για τις γιορτές των Χριστουγέννων, πέρασε από τα τμήματα για να ευχηθεί στα παιδιά και το προσωπικό και ανανέωσε το ραντεβού τους, για τις 7 Ιανουαρίου του νέου έτους όπου θα επιστρέψουν οι μικροί μας φίλοι στα θρανία τους.

Αντίστοιχες επισκέψεις πραγματοποιούνται από τον Πρόεδρο και στα ΚΑΠΗ του Δήμου μας όπου τον υποδέχονται το ίδιο εγκάρδια.

Ο κος Βρεττός δηλώνει χαρακτηριστικά:«Είναι τα δεύτερα Χριστούγεννα που περνάω με τα μέλη των Παιδικών Σταθμών, αλλά και των ΚΑΠΗ του Δήμου μας. Τις στιγμές αυτές δεν θα τις άλλαζα εύκολα με άλλες. Είναι μεγάλη η αγάπη που εισπράττω από τον κόσμο, που προφανώς αντιλαμβάνεται τις προσπάθειες που καταβάλουμε για την εύρυθμη λειτουργία όλων των κοινωνικών δομών. Οφείλω να συγχαρώ και το υπαλληλικό προσωπικό, που κάνει φιλότιμες προσπάθειες προς αυτήν την κατεύθυνση. Θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους! Το 2013 ας μας φέρει όσα περισσότερα καλά μπορεί.»
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ