2012-12-21 17:32:05
Φωτογραφία για Burgundy σκούρα χείλη: Η απόλυτη τάση και πώς να την υιοθετήσεις (videos)
Σκούρα, «αιματί» χείλη. Το βουργουνδί χρώμα αποθεώνεται φέτος το χειμώνα. Πώς θα το υιοθετήσουμε για τέλειο αποτέλεσμα;

Τα έντονα χρώματα στα χείλη θέλουν καταρχήν τέλεια περιποιημένα και ενυδατωμένα χείλη. Όχι σκασμένα, όχι ξερά. Πριν, λοιπόν, φτάσουμε στο μακιγιάζ ξεκινάμε από τη σωστή περιποίηση. Ένα απαλό scrub χειλιών (ή scrub προσώπου) για να απομακρύνουμε τα νεκρά κύτταρα, καλή ενυδάτωση με lip balm. Τα απαλά, βελούδινα χείλη είναι αυτά που θα δείξουν πιο όμορφα και λαχταριστά όταν τονιστούν με ένα έντονο βουργουνδί κραγιόν.

Πώς θα βάλουμε, όμως το κραγιόν για να κρατήσει περισσότερο και το αποτέλεσμα να δείξει άψογο; Αφού ολοκληρώσουμε το μακιγιάζ της επιδερμίδας, περνάμε μια απειροελάχιστη ποσότητα foundation και από τα χείλη.

Η συνέχεια είναι αυτή που ακολουθούμε και στο κόκκινο κραγιόν, σύμφωνα με τις συμβουλές του αγαπημένου μας Δημήτρη Γιαννέτου:


-Κάνουμε περίγραμμα με μολύβι στο ίδιο χρώμα με το κραγιόν (ούτε πιο σκούρο, ούτε πιο ανοιχτό) για να οριοθετήσουμε τα χείλη, να διορθώσουμε τυχόν ατέλειες στο σχήμα τους, αλλά και να εξασφαλίσουμε πως το κραγιόν δεν θα τρέξει, δημιουργώντας αντιαισθητικές μουτζούρες.

-Απλώνουμε το κραγιόν με ειδικό πινελάκι ή, προσεκτικά, απευθείας.

-Γενικά προτιμάμε τις ματ και ημι-ματ υφές στα burgundy κραγιόν που πάντα δείχνουν πιο εντυπωσιακές και κομψές στα τόσο έντονα χρώματα.

-Κρατάμε χαμηλούς τόνους στο μακιγιάζ των ματιών, δηλαδή αποφεύγουμε τα έντονα smokey και οπωσδήποτε τις σκιές σε έντονα χρώματα. Επιμένουμε σε αποχρώσεις της γής.

http://www.faysbook.gr/

         
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ