2012-12-31 18:17:02
Φωτογραφία για Πάτρα: Γονείς συνόδευσαν τα παιδιά τους για τα κάλαντα, από τον φόβο της ραγδαίας αύξησης της εγληματικότητας
Ο φόβος που έχει κυριεύσει τους γονείς από τα αυξημένα κρούσματα εγκληματικότητας στην ευρύτερη περιοχή, τους ανάγκασε να συνοδεύουν τα παιδιά τους σήμερα το πρωί για να ψάλλουν τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς.

Στους δρόμους της Πάτρας αντίκριζε κανείς από το πρωί πατεράδες (κυρίως) να πηγαίνουν μαζί με τα παιδιά τους και να τα παρακολουθούν από απόσταση ασφαλείας, ακόμη και την ώρα που μπαίνουν σε σπίτια ή καταστήματα για να πουν τα κάλαντα, φοβούμενοι μήπως πέσουν θύματα επίθεσης από αγνώστους που θα επιδιώξουν ενδεχομένως να τους αρπάξουν την είσπραξη.

Φρόντιζαν δε με επιμέλεια να γίνεται αντιληπτό οτι συνοδεύουν τα παιδιά, προκειμένου να αποτραπεί η οποιαδήποτε απόπειρα ληστείας από επίδοξους ληστές.

Να σημειωθεί πάντως, οτι η τοπική Αστυνομία είχε λάβει τα μέτρα της και οι περιπολίες στο κέντρο και τις συνοικίες ήταν αυξημένες προκειμένου να αυξηθεί το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών.

Πηγή: Thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ