2013-01-01 11:35:03
Φωτογραφία για ΔΙΕΞΟΔΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΩΝ ΑΠΟ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ... ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΕΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έδωσε ρεπό την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στους παίκτες του Ολυμπιακού, σήμερα (01/01) όμως τους περιμένει κανονικά στο ΣΕΦ.

Περιθώριο χαλάρωσης άλλωστε, δεν υπάρχει για τους πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρωπης, αφού την Παρασκευή (04/01, 21.45) είναι προγραμματισμένη η εντός έδρας αναμέτρηση με την Μπεσίκτας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Top 16.

Μετά την ήττα της πρεμιέρας από την Κάχα Λαμποράλ, στη Βιτόρια, οι ερυθρόλευκοι θέλουν μόνο νίκη, αλλά και τη διατήρηση του αήττητου στο ΣΕΦ, το οποίο θεωρείται βασική προϋπόθεση για την πρόκριση της ομάδας στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Ο 47χρονος τεχνικός προχώρησε, το προηγούμενο διήμερο, σε διεξοδική ανάλυση των λαθών που έγιναν την προηγούμενη Πέμπτη (27/12) στη «Φερνάντο Μπουέσα Αρίνα» προς τους παίκτες του, ενώ σε γενικές γραμμές έμεινε ικανοποιημένος από τη διάθεσή τους στις προπονήσεις.

Πλέον, οι παίκτες του Θρύλου θα επιχειρήσουν να διορθώσουν την εικόνα τους και -μαζί με τον κόσμο τους, που αναμένεται να σταθεί στο πλευρό τους- να πανηγυρίσουν τη νίκη επί των Τούρκων.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Οι εγκυμοσύνες του 2012!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Οι εγκυμοσύνες του 2012!
Καλή χρονιά
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Καλή χρονιά
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ