2013-01-04 09:32:03
Φωτογραφία για ΟΔΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ Ο ΤΑΤΟΣ
Βαλίτσες για τα Χανιά φαίνεται ότι ετοιμάζει ο Ανδρέας Τάτος, αφού μετά τον Ολυμπιακό, φέρεται να συμφώνησε και ο ίδιος για το δανεισμό του στον Πλατανιά.

Κοντά σε μία πολύ σημαντική προσθήκη βρίσκονται οι Κρητικοί, οι οποίοι βρίσκονται μία ανάσα, όπως όλα δείχνουν, από την απόκτηση του 23χρονου μέσου.

Η είδηση της συμφωνίας τους εξάλλου με τους ερυθρόλευκους για τον δανεισμό του Τάτου ήταν γνωστή εδώ και μέρες, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, ωστόσο η υπόθεση κολλούσε στον παίκτη, ο οποίος έδειχνε να επιθυμεί την παραμονή του στην Αθήνα για προσωπικούς λόγους.

Πλέον όμως φαίνεται ότι λύθηκε και αυτό το... κώλυμα, αφού σύμφωνα με το «athleticradio», είπε και ο παίκτης το πολυπόθητο «ναι» στους Χανιώτες, αλλά βέβαια τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρα εάν δεν υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις.

Σε περίπτωση που οριστικοποιηθεί πάντως το deal, τότε ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού θα ενσωματωθεί στην αποστολή του Πλατανιά στην Αθήνα, αφού οι νεοφώτιστοι παίζουν με τον Παναθηναϊκό στις 9/1 για το Κύπελλο και τέσσερις ημέρες αργότερα με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ