2013-01-04 14:46:05
Φωτογραφία για Θέλει να σκοτώσει ζώα με βαριοπούλα σε έκθεση! Πιάστε τον!
Ένα απίστευτο έγκλημα θα συμβεί στις 7 Ιανουαρίου στο Παρίσι. Ένας νέος καλλιτέχνης (καταλάβατε τι καλλιτέχνης) με το όνομα... Adel Abdessemed έχει στήσει την έκθεσή του στο Παρίσι, στο εκθεσιακό κέντρο Pompidou.

Στον εκθεσιακό χώρο πρόκειται να δεθούν, μια αγελάδα, ένα γουρούνι, ένα μοσχάρι, μια κατσίκα, ένα πρόβατο και ένα άλογο. Εκεί ο καλλιτέχνης θα σκοτώσει τα άτυχα ζώα με μία βαριοπούλα. Τα ζώα θα πεθάνουν με επανειλημμένα χτυπήματα βαριοπούλα υπό τους ήχους metal μουσικής.

Η ημερομηνία που θα «εκτεθούν» τα ζώα για να σκοτωθούν είναι στις 7 Ιανουαρίου 2013. Οι Γάλλοι φιλόζωοι έχουν ήδη ετοιμάσει διαμαρτυρία προς τον υπουργό πολιτισμού της χώρας ζητώντας του να μην επιτραπεί κάτι τέτοιο.

Ο Adel φαίνεται πως παραδειγματίστηκε από τον σαδιστή «καλλιτέχνη» Guillermo Vargas ο οποίος είχε γίνει γνωστός παγκοσμίως και ιδιαίτερα στους φιλόζωους, καθώς πριν μερικά χρόνια είχε τοποθετήσει έναν σκύλο μέσα σε έκθεσή του και τον άφησε δεμένο μέχρι να πεθάνει από την πείνα. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι το σκυλί παρέμεινε για μία μέρα στον εκθεσιακό χώρο μέχρι που κατάφερε να δραπετεύσει.

Εάν επιτραπεί να προχωρήσει στο "έργο" του το πλήγμα για την σοσιαλιστική Γαλλία θα είναι μόνιμο.

defencenet.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ