2013-01-05 13:55:05
Φωτογραφία για Σε εξέλιξη η ψηφοφορία για την ανάδειξη νέου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας
Τον διάδοχο του Παναγιώτη Ψωμιάδη, στη θέση του περιφερειάρχη, εκλέγει σήμερα η παράταξη της πλειοψηφίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας. Ο εκλεγμένος περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης κηρύχθηκε έκπτωτος, ύστερα από... την καταδίκη του, επειδή μείωσε πρόστιμο σε ιδιοκτήτη πρατηρίου.

Υποψήφιος για τη θέση του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας είναι ο μέχρι σήμερα αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος είχε αναφέρει σε δηλώσεις του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι θα διεκδικήσει τη θέση. Την υποψηφιότητα που είχαν προαναγγείλει απέσυραν οι περιφερειακοί σύμβουλοι Γιώργος Τσαμασλής και Θεοχάρης Αποστολίδης.

Ο έκπτωτος περιφερειάρχης υποστηρίζει ότι στη θέση του πρέπει να εκλεγεί ο αδερφός του και αναπληρωτής περιφερειάρχης Διονύσης Ψωμιάδης, ο οποίος εκτελεί καθήκοντα περιφερειάρχη από τη μέρα που ο ίδιος τέθηκε σε αργία.

Η συνεδρίαση της παράταξης της πλειοψηφίας βρίσκεται σε εξέλιξη και τα αποτελέσματα της μυστικής ψηφοφορίας αναμένονται νωρίς το απόγευμα. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ