2013-01-07 00:52:03
Φωτογραφία για Υπερψηφίστηκε ο Γιώργος Πιτσούλης Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης
Από το Γραφείο Τύπου

Υπερψηφίστηκε και επανεξελέγη Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης για τα... επόμενα δύο χρόνια ο Γιώργος Πιτσούλης, κατά την διάρκεια της αποψινής ειδικής συνεδρίασης του σώματος για την εκλογή νέου Προεδρείου, στα κεντρικά γραφεία της Περιφέρειας στο Ηράκλειο.

Αντιπρόεδρος εξελέγει ο Μανόλης Παπαδάκης, και γραμματέας ο Κώστας Γύπαρης. Συγκεκριμένα για την εκλογή νέου Προέδρου, ψήφισαν 48 Περιφερειακοί Σύμβουλοι και ο Γιώργος Πιτσούλης έλαβε 43 ψήφους, υπήρξαν 5 λευκά ψηφοδέλτια, και 3 ήταν απόντες.

«Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα να υπηρετών από αυτή την θέση ευθύνης την Περιφέρεια Κρήτης. Τα δύο χρόνια που πέρασαν, το Περιφερειακό Συμβούλιο με υποδειγματική λειτουργία, και σε συνεργασία με όλους τους φορείς της Κρήτης κατάφερε να ενώσει και να κάνει δυνατή τη φωνή της Κρήτης, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ενώ υπήρξε σταυροδρόμι ανάπτυξης για το νησί μας», υπογράμμισε ο επανεκλεγμένος Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης Γιώργος Πιτσούλης προσθέτοντας: «Το Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης θα συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς να εργάζεται, και προσεχώς στο Σώμα πρόκειται να έρθουν θέματα που έχουν ωριμάσει, και αφορούν μεγάλα ζητήματα της Κρήτης που θα βρουν το δρόμο τους».


Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου εξελέγει ο Μανόλης Παπαδάκης. Ψήφισαν 48 Περιφερειακοί σύμβουλοι, και ο κ. Παπαδάκης έλαβε 40 ψήφους, βρέθηκαν 1 άκυρο, 7 λευκά ψηφοδέλτια, ενώ απουσίαζαν 3 σύμβουλοι.

Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου εξελέγει ο Κώστας Γύπαρης. Από τους 48 ψηφίσαντες , ο κ. Γύπαρης έλαβε 40 ψήφους, βρέθηκαν 8 λευκά ψηφοδέλτια, ενώ απουσίαζαν 3 σύμβουλοι.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ