2013-01-07 16:28:34
Φωτογραφία για Θα ανέβει επίπεδο με Σαββίδη
Η έλευση του Ιβάν Σαββίδη και του Κώστα Κατσουράνη στον ΠΑΟΚ, μπορεί να βάλει την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών, όπως τόνισε ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος στο ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ FM 94.6. Αναλυτικά όσα είπε ο νεαρός αμυντικός:

Για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό:

«Στη αρχή έτυχε να βάλουμε το αυτογκόλ με τον Κάτσε, όμως αυτό δεν μας επηρέασε. Εμείς πιέσαμε ψηλά τον Πανθρακικό. Καταφέραμε να κερδίσουμε το πέναλτι και την αποβολή, ατυχήσαμε αφού δεν ευστοχήσαμε, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε δυνατά και δείξαμε από την αρχή τις διαθέσεις μας».

Για τον Ιβάν Σαββίδη:

«Υπάρχει διαφορά από τότε που ήρθε ο κύριος Σαββίδης, δείχνει ότι αγαπάει την ομάδα και ότι θέλει να πάει τον σύλλογο ψηλά. Θα κάνει κάποιες μεταγραφές τον Ιανουάριο, η ομάδα σίγουρα θα ανεβάσει επίπεδο. Το καλοκαίρι θα φανεί η διαφορά».

Για τον ανταγωνισμό που υπάρχει στη θέση του:


«Και οι τρεις που παίζουμε στην ίδια θέση έχουμε εξαιρετική σχέση. Από εκεί και πέρα ο καθένας κοιτάζει το συμφέρον του. Εγώ θέλω να παίζω καλά για να καθιερωθώ. Πρέπει να κοιτάξω εμένα για να βγάζω πράγματα μέσα στο γήπεδο και να διατηρηθώ στη βασική ενδεκάδα».

Για την έλευση του Κώστα Κατσουράνη:

«Ο Κώστας έχει δείξει ποιος είναι. Δεν βρίσκεται τυχαία εκεί που βρίσκεται. Με το που μπήκε βοήθησε την ομάδα με την εμπειρία του και με τον τρόπο παιχνιδιού του και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει πολύ και στο μέλλον».

Για την απουσία του Στέφανου Αθανασιάδη:

«Σίγουρα ο ΠΑΟΚ είναι μία καλή ομάδα, έχει καλούς παίκτες. Δεν μας επηρεάζει μία απουσία, αυτό φάνηκε και χτες μέσα στο γήπεδο. Σίγουρα ο Στέφανος είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς που έχουμε, ωστόσο δεν φάνηκε η απουσία του».
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αμίαντος… κάτω από τη Γέφυρα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αμίαντος… κάτω από τη Γέφυρα
H…. κοιλιά του «Παπ»
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
H…. κοιλιά του «Παπ»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ