2013-01-08 14:30:07
Φωτογραφία για Δεν πάει πουθενά ο Τζιμπούρ
Μπορεί ο Ραφίκ Τζιμπούρ να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών συλλόγων, ωστόσο στον Ολυμπιακό δεν ανησυχούν και εκφράζουν τη σιγουριά τους για την παραμονή του.

Στο λιμάνι αυτή την εποχή ασχολούνται με τα μεταγραφικά ζητήματα καθώς και αυτά των ανανεώσεων. Μετά τη διαφαινόμενη συμφωνία με τον Τόμας Ντε Βινσέντι, το βάρος πέφτει στην ανανέωση της συνεργασίας με τον Βασίλη Τοροσίδη και τον Ραφίκ Τζιμπούρ των οποίων τα συμβόλαιο λήγουν το καλοκαίρι.

Για τον Αλγερινό επιθετικό αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους και φέρεται να τον έχουν προσεγγίσει. Στη λίστα αυτών των συλλόγων βρίσκεται και η Μπεσίκτας, η οποία έχει κάνει καλή πρόταση στον Τζιμπούρ. Παρόλα αυτά στον Ολυμπιακό δεν ανησυχούν με αυτές τις φήμες.

Οι «ερυθρόλευκοι» θεωρούν ότι ο 28χρονος Αλγερινός άσος θα συνεχίσει την καριέρα του στο λιμάνι καθώς όπως έχει πει και ο ίδιος στο περιβάλλον του δεν σκοπεύει να αφήσει τον Ολυμπιακό για να αγωνιστεί σε ένα πρωτάθλημα όπως το τουρκικό. Αν ο Τζιμπούρ έμπαινε στη διαδικασία να αποχωρήσει θα το έκανε μόνο για κάποια πρόταση από τη Γαλλία, αλλά για την ώρα δεν υπάρχει τίποτα.

Για τον Τοροσίδη δεν έχει βρεθεί ακόμα η «χρυσή τομή» με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Ο Έλληνας μπακ είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό με τις Σαμπντόρια και Κλαμπ Μπριζ να παρακολουθούν την περίπτωσή του.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ