2013-01-08 15:29:33
Φωτογραφία για ΕΥΑΓΓ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: ''ΣΑΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΛΑ ΑΜΑΛΙΑ'' Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΣΤΑ (VIDEO)
Μήνυμα, με πολιτικό περιεχόμενο και αποδέκτη τον ΣΥΡΙΖΑ, έστειλε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά την κοπή της πίτας του ΠΑΣΟΚ, στην πρώτη συνάντηση εργασίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της παράταξης για τη φετινή χρονιά, στη Βουλή.

Ο κ. Βενιζέλος ανέφερε, αρχικά, ότι η χρονιά ξεκινά φαινομενικά αρνητικά, καθώς, όπως τόνισε, το ΠΑΣΟΚ δέχεται επίθεση.

Σημείωσε, ωστόσο, ότι μπορεί να είναι και ευκαιρία για πολύ θετικούς οιωνούς και όρους.

Συνεχίζοντας και παραπέμποντας στο μαχαίρι το οποίο κρατούσε προκειμένου να κόψει την πίτα, ο κ. Βενιζέλος είπε ότι «επομένως, καλού- κακού, κρατάμε κι ένα μαχαίρι».

«Το λέω αυτό γιατί η στρατηγική που εφαρμόζουν οι φίλοι μας στον ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με το ΠΑΣΟΚ έχει δύο άξονες: Ο ένας άξονας είναι εκ νέου εγκωμιασμός της βίας κι ο άλλος άξονας είναι η ποινικοποίηση και η στοχοποίηση» ανέφερε ο κ. Βενιζέλος.

Στον ίδιο τόνο και αναφερόμενος στην πρόταση που κατέθεσε χτες ο ΣΥΡΙΖΑ για τη σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής για την υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ», ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι «για αυτό είδαμε κι ένα κείμενο χτες, που εμφανίστηκε ως νομικό, ενώ είναι σαν προκήρυξη από τη βίλα Αμαλία».

Στη συνάντηση εργασίας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, συζητούνται, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του κόμματος, οι προτάσεις νόμου της παράταξης, το φορολογικό, το επικείμενο συνέδριο, καθώς και ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
 
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Τελειώνει» ο Γόντικας
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Τελειώνει» ο Γόντικας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ