2013-01-08 21:19:06
Φωτογραφία για Επετειακό μοντέλο από τη Victory
Ένα επετειακό μοντέλο που θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό στις 18 Ιανουαρίου ετοιμάζει η Victory. Το μοντέλο αυτό γιορτάζει τα 15 χρόνια παρουσίας της αμερικανικής εταιρείας.

Αν και δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για το συγκεκριμένο μοντέλο, δεν περιμένουμε κάτι ολοκαίνουργιο – το πιθανότερο είναι να πρόκειται για μια ήδη υπάρχουσα μοτοσικλέτα με σπέσιαλ εξοπλισμό. Άλλωστε, η «μαμά» Polaris έχει συγκεντρώσει τον τελευταίο καιρό τις προσπάθειές της στην Indian, η οποία ετοιμάζει νέα μοτοσικλέτα.

Το επετειακό μοντέλο, λοιπόν, δε θα είναι ολοκαίνουργιο, αλλά απλά συλλεκτικό.Αλλά αν λάβουμε υπόψη μας το τελευταίο επετειακό μοντέλο που παρουσίασε η Victory (το 2009, για τη 10η επέτειό της), το Vision, το αποτέλεσμα θα είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό.

Φυσικά, ο μόνος τρόπος να δούμε το επερχόμενο επετειακό μοντέλο είναι μέσω φωτογραφιών, μιας και οι μοτοσικλέτες της Victory δεν εισάγονται στην Ελλάδα
. Ωστόσο, η κυκλοφορία του και – κυρίως – το γεγονός ότι η Victory έφτασε να γιορτάζει τη 15η επέτειό της αποτελεί ένα σημαντικό νέο. Άλλωστε, πρόκειται για μια μικρή εταιρεία που απολαμβάνει της χρηματοδότησης της Polaris, και η οποία ανταγωνίζεται τον κολοσσό Harley-Davidson στο ίδιο του το γήπεδο: τις custom μοτοσικλέτες. Και μπορεί οι πωλήσεις της να τη φέρνουν πολύ πίσω από τη Harley, αλλά στην κατηγορία των μοτοσικλετών άνω των 1.400 κ.εκ., η Victory είναι στη δεύτερη θέση, ψηλότερα από την Indian, αλλά και όλους τους Ιάπωνες και Ευρωπαίους κατασκευαστές.
autotriti
tosokaki.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Όλα τα ίδια μένουν….
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Όλα τα ίδια μένουν….
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ