2013-01-08 21:18:03
Φωτογραφία για Ιορδανός βρήκε και παρέδωσε σάκο με μισό εκατομμύριο δολάρια!
Ένας υποδειγματικής εντιμότητας Ιορδανός βρήκε τη Δευτέρα ένα σάκο με περιεχόμενο περίπου μισό εκατ. δολάρια, καταμεσής στο δρόμο, στην πόλη Ζάρκα, στα βόρεια της χώρας, και χωρίς άλλη χρονοτριβή... επικοινώνησε με τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό, προκειμένου να μπορέσει να εντοπίσει τον άτυχο ιδιοκτήτη του.

«Ο Ναγιέλ Τζαμάαν βρήκε σήμερα 320.000 δηνάρια (450.000 δολάρια), που ανήκαν σε τράπεζα, ενώ περπατούσε στην οδό Στρατού, στη Ζάρκα», ενημέρωσε, τη Δευτέρα, ο επικεφαλής της τοπικής Αστυνομίας, Χασάν Θάχερ, μεταδίδει το πρακτορείο "Πέτρα".

«Αμέσως ήρθε σ' επαφή με τον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό, για να του ζητήσει βοήθεια, προκειμένου να επιστρέψει τα χρήματα. Τώρα έχουμε τα χρήματα κι έχουμε ξεκινήσει τις έρευνες», πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Οι έρευνες της Αστυνομίας δεν διήρκεσαν πολύ: τρεις μεταφορείς χρηματαποστολής είχαν δηλώσει νωρίτερα στην Αστυνομία την απώλεια «ενός συγκεκριμένου χρηματικού ποσού», ενώ μετέφεραν χρήματα από τράπεζα της πόλης, προσθέτει το "Πέτρα".

Στο τηλεγράφημα δεν προστίθεται αν η τράπεζα ή η εταιρεία χρηματαποστολών πρόκειται να δώσουν εύρετρα στον κ. Τζαμάαν, για να επιβραβεύσουν την εντιμότητά του.
attacktv.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ