2013-01-08 21:53:06
Φωτογραφία για Στον εισαγγελέα η οικογένεια που έβαζε στόχο πλούσιους άνδρες - Πώς έστηναν τις ροζ απάτες τους
O λόγος για την 32χρονη μητέρα δύο παιδιών που είναι μάλιστα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, τον 36χρονο στρατιωτικό σύζυγό της -επισμηνία της Πολεμικής Αεροπορίας- και τον 44χρονο αδερφό του που φέρεται και αυτός να συμμετείχε στις... ροζ απάτες.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση και σύμφωνα με την δικογραφία που σχηματίστηκε, η 32χρονη σε συνεννόηση με τον σύζυγό της και τον αδελφό του, δημιουργούσε ερωτικές σχέσεις με πολίτες που είχαν την σχετική οικονομική άνεση και στην συνέχεια τους εκβίαζαν για να τους πάρουν σημαντικά χρηματικά ποσά!

Με τον τρόπο αυτό, οι τρεις τους κατηγορούνται ότι κατάφεραν να πάρουν χιλιάδες ευρώ, από τα θύματά τους στα Χανιά αλλά και την Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με το FlashNews, με απόφαση του Εισαγγελέα και οι τρεις αφέθηκαν ελεύθεροι ενώ δόθηκε εντολή να γίνει προκαταρκτική εξέταση για να διερευνηθεί περισσότερο η υπόθεση ενώ η προανάκριση συνεχίζεται Η απίστευτη αυτή υπόθεση εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων μετά από έρευνες που έγιναν κάτω από απόλυτη μυστικότητα και είχαν σαν αποτέλεσμα την εξάρθρωση της ομάδας των τριών που κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.


Η αρχή του τέλους για την εγκληματική ομάδα

Το ξετύλιγμα του νήματος, ξεκίνησε από την καταγγελία ενός 37χρονου Χανιώτη πως μια γυναίκα – με την οποία είχε σχέση - του είχε πάρει 70.000 ευρώ προφασιζόμενη απειλές κατά της ζωής της και των παιδιών της.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων άρχισαν να ερευνούν το "παρελθόν" της 32χρονης και του συζύγου της, οπότε και έφτασαν στην Αλεξανδρούπολη, όπου υπηρετούσε ο επισμηνίας πριν μετατεθεί στα Χανιά.

Όπως διαπίστωσαν από τις αρχές της Αλεξανδρούπολης είχε σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του ζευγαριού για την εξαπάτηση ενός υποσμηνία που είχε σχέση με την γυναίκα και από τον οποίο πήραν 280.000 ευρώ.

Φαίνεται πως όταν η δράση τους έγινε αντιληπτή από τον υποσμηνία, ο 36χρονος ζήτησε και πήρε μετάθεση για την 115 ΠΜ στα Χανιά, όπου ήρθαν "οικογενειακώς", μαζί με τα δύο παιδιά, τον αδελφό του και τους γονείς του.

Όμως φαίνεται ότι "μετέφεραν" στα Χανιά και τη δράση τους, με την συμμετοχή και του 44χρονου αδελφού του συζύγου.

Τι δείχνουν μέχρι τώρα τα στοιχεία

Από την έως τώρα προανάκριση – η οποία συνεχίζεται – προέκυψε ότι εκτός από την εξαπάτηση του 37χρονου, από τον οποίο πήραν 70.000 ευρώ,

προσπάθησαν να πάρουν 6.000 ευρώ από ακόμη ένα 37χρονο Ηρακλειώτη,

προφασιζόμενοι ότι θα πληρώσουν το ποσό αυτό σε υπαλλήλους του ΣΔΟΕ, για να αποφύγουν οικονομικό έλεγχο σε κατάστημα ιδιοκτησίας της γυναίκας.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα έγγραφα οικονομικού ενδιαφέροντος (δικόγραφα, αντίγραφα τραπεζικών εμβασμάτων, συναλλαγματική κ.α.), των οποίων η κατοχή και νομιμότητα διερευνάται.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, τρεις ημέρες πριν τα Χριστούγεννα η 32χρονη κατήγγειλε στην αστυνομία κλοπή από το σπίτι στο οποίο έμενε η οικογένεια.

Όμως οι αστυνομικοί που πήγαν στο σπίτι, δεν διαπίστωσαν κάποια κλοπή , γεγονός που δημιουργεί εύλογα ερωτηματικά για τον σκοπό της καταγγελίας.

Πηγή: newsit
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ