2013-01-08 22:32:29
Φωτογραφία για Βενιζέλος: Αλέξη κρατάμε... μαχαίρι
«Δεχόμαστε επίθεση από το ΣΥΡΙΖΑ και αυτό καλού κακού κρατάμε μαχαίρι» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Βαγγέλης Βενιζέλος κόβοντας την πρωτοχρονιάτικη πίτα του κόμματος στη Βουλή.

Ο κ. Βενιζέλος εξαπέλυσε επίθεση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή την πρόταση παραπομπής του αναφέροντας ότι: «Είδαμε ένα κείμενο που εμφανίζεται νομικό, αλλά μοιάζει περισσότερο με προκήρυξη τύπου βίλας Αμαλίας»,

Επίσης, σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «εγκωμιάζει τη βία και στοχοποιεί τους πολιτικούς του αντιπάλους», ενώ όπως τόνισε «η χρονιά ξεκινάει φαινομενικά με αρνητικούς οιωνούς αλλά μπορεί να εξελιχθεί και θετικά».

Ο κ. Βενιζελος θα μιλήσει στην Βουλή την Πέμπτη «τόσο για απαραίτητες βελτιώσεις στο φορολογικό, όσο και για την τροπολογία μας για τις ευπαθείς ομάδες».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε ότι το φορολογικό νομοσχέδιο «είναι κατ´ ανάγκη αποσπασματικό» προσθέτοντας ότι «πρέπει συνεπώς να συνδεθεί με το ολοκληρωμένο Εθνικό Φορολογικό Σύστημα, να αναδειχθούν τα προγεφυρώματα που έχουν ψηφισθεί και ισχύουν, να ενεργοποιηθεί και να ολοκληρωθεί ο σχετικός διάλογος»..

Τέλος να σημειωθεί ότι απουσίαζαν οι κ.κ. Γιώργος Παπανδρέου και Χρήστος Αηδόνης.

Πηγή: protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ