2013-01-09 10:57:03
Φωτογραφία για Ζητείται μόνιμος Γενικός Γραμματέας Εσόδων
Ποιο πρόσωπο έχει αποκλειστεί και από ποιον χώρο προέρχονται οι πιθανότερες υποψηφιότητες, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες Σε αναζήτηση του προσώπου που θα αναλάβει τα καθήκοντα του μόνιμου Γενικού Γραμματέα Εσόδων βρίσκεται ο επικεφαλής του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Γιάννης Στουρνάρας έχει αποκλείσει ήδη την άτυπη υποψηφιότητα του υφυπουργού Οικονομικών κ. Γιώργου Μαυραγάνη, αν και ο ίδιος υποστηρίζει ότι ποτέ δεν την έθεσε. Σημασία, ωστόσο, έχει ότι ακόμα κι αν κάτι τέτοιο συνέβη ποτέ, πλέον, δεν εξετάζεται.

Οι πιθανότερες υποψηφιότητες, αυτή τη στιγμή, προέρχονται από το χώρο των μεγάλων ελεγκτικών εταιριών, που έχουν παρουσία και στην Ελλάδα. Συνεπώς, γνωρίζουν από «πρώτο χέρι» την ελληνική πραγματικότητα. Δύο – τρια πρόσωπα έχουν ήδη ξεχωρίσει και μεταξύ αυτών, σύμφωνα με πληροφορίες, θα γίνει η τελική επιλογή.

Ο νέος γραμματέας, θα λειτουργεί κατά τα γαλλικά και βρετανικά πρότυπα και θα αποτελεί τον συνδετικό κρίκο των πολιτικών ηγεσιών του υπουργείου, όταν θα εναλλάσσονται στην εξουσία. Κάτι το οποίο θα έπρεπε να έχει γίνει εδώ και πολλά χρόνια και στην Ελλάδα, όπως συμβαίνει στο εξωτερικό, στο πλαίσιο της συνέχειας που πρέπει να χαρακτηρίζει ένα δημόσια τομέα που λειτουργεί σοβαρά voria.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ