2013-01-09 16:45:03
Φωτογραφία για Παράνομες επεμβάσεις στον ποταμό Γαρύλλη στη Λεμεσό
Λυόμενα υποστατικά και κάποιες άλλες παράνομες επεμβάσεις που έχουν γίνει από τους περίοικους, είναι ενδεικτικό της όλης κατάστασης που επικρατεί κατά μήκος της κοίτης του ποταμού Γαρύλλη που ...διασχίζει την πόλη της Λεμεσού, ο οποίος με βάση τους σχεδιασμούς που έκανε ο δήμος της πόλης με τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες, θα μετατραπεί σε γραμμικό πάρκο.

Στα πλαίσια των εργασιών υλοποίησης του έργου για τη διαμόρφωση σε γραμμικό πάρκο του ποταμού Γαρύλλη, έχουν εντοπισθεί και έχουν καταγραφεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες των οικείων τοπικών Αρχών -Δήμων Λεμεσού και Κάτω Πολεμιδιών- δεκάδες παράνομες κατασκευές και επεμβάσεις (λυόμενα υποστατικά για σκύλους και άλλα υποστατικά για οικόσιτα ζώα) που έχουν γίνει από περίοικους κατά μήκος της κοίτης του ποταμού Γαρύλλη.

Επίσης περίοικοι έκαναν δικό τους τον χώρο πλησίον της όχθης του ομώνυμου χειμάρρου επεκτείνοντας τους κήπους, δημιουργώντας γκαράζ για τα αυτοκίνητά τους, βιοτεχνικά υποστατικά, αποθηκευτικούς χώρους ή ακόμη πισίνες ή άλλες επεκτάσεις σχετικά με τις οικίες τους. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ