2013-01-09 18:49:39
Φωτογραφία για Ο ΠΑΟ δεν τα βρίσκει με τον Βύντρα!
Ο Λουκάς Βύντρα ενημέρωσε τον Χρήστο Παναγόπουλο πως δεν αποδέχεται την τόσο μεγάλη μείωση αποδοχών και έτσι πρόκειται να υπάρξει εκ νέου επικοινωνία με τον δικηγόρο του.

Ο παίκτης έκρινε υπερβολική την μείωση της τάξης του 50% στις ετήσιες απολαβές του οι οποίες αγγίζουν τα 700.000 ευρώ.

Από τη μεριά του ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ τον ενημέρωσε πως δεν γίνεται να συνεχιστεί έτσι η συνεργασία τους και πως πρέπει να συζητηθεί η λύση της συνεργασίας τους.

Ο αμυντικός του «τριφυλλιού» καταλαβαίνει πως η κατάσταση στο οικονομικό κομμάτι δεν είναι και η καλύτερη δυνατή, ωστόσο ο παίκτης πρέπει να κοιτάξει και το προσωπικό του συμφέρον. Έτσι λοιπόν, εντός των επόμενων ωρών ο δικηγόρος του θα συναντηθεί με την πλευρά της ΠΑΕ με σκοπό να καταλήξουν σε συμφωνία για την αποδέσμευση του.

Το διαζύγιο είναι μονόδρομος από ό,τι φαίνεται, αν και υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι πιστεύουν πως ο παίκτης θα δεχθεί να διαπραγματευθεί μία μικρότερη μείωση, ωστόσο οι πιθανότητες είναι εξαιρετικά λίγες. Ο λόγος…; Το γεγονός ότι οι 350.000 ευρώ είναι το «ταβάνι» για την ΠΑΕ.

Τέλος, ακόμα και αν υπάρξει διαζύγιο δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει χωρίς ομάδα, αφού έχει ήδη συμφωνήσει προφορικά με τον ΠΑΟΚ.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ