2013-01-09 22:14:24
Φωτογραφία για Παναθηναϊκός-Πλατανιάς 2-1
Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-1 του Πλατανιά, πήρε ισχνό προβάδισμα για την πρόκριση στους 8 του Κυπέλλου Ελλάδας χωρίς να πείσει με την απόδοση του και όλα θα

Ντεμπούτο με το δεξί έκανε στον πάγκο του Παναθηναϊκού ο Φαμπριθιάνο Γκονθάλεθ με το Τριφύλλι να επικρατεί με 2-1 του Πλατανιά στο ΟΑΚΑ και να παίρνει ισχνό προβάδισμα για την πρόκριση στους 8 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι πράσινοι δεν έπεισαν με την απόδοση τους, μπόρεσαν όμως να πετύχουν δυο γκολ χάρη στους Σο και Τοτσέ αλλά η μείωση του σκορ με πέναλτι του Ναζλίδη που κέρδισε ο ίδιος από τον Πίντο αφήνει ανοιχτή την πρόκριση και όλα θα κριθούν στην ρεβάνς στις 23 Ιανουαρίου στα Χανιά.

Οι πράσινοι άρχισαν να ανεβαίνουν μετά το πρώτο δεκάλεπτο και ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη καλή τους στιγμή στο παιχνίδι στο 16'. Ο Σεϊταρίδης ο οποίος ανάλαβε την εκτέλεση όλων των στημένων φάσεων του Παναθηναϊκού στο ματς με τον Πλατανιά εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά. Ο Σο πήδηξε ψηλότερα από όλους, εκμεταλλεύτηκε και το λάθος του Λαζαρίδη, και με δυνατή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1-0.


Ευκαιρία για τον Πλατανιά, γκολ ο Παναθηναϊκός 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο αλλά ο Πλατανιάς ήταν αυτός που απείλησε πρώτος στην πρώτη του καλή στιγμή στο παιχνίδι. Ήταν στο 55' όταν ο Καλάιτζιτς έκανε το φάουλ από το κέντρο ο Ναζλίδης πήρε την κεφαλιά, η μπάλα βρήκε και στον Τριανταφυλλόπουλο αλλά ο Καρνέζη εντυπωσιακά έδιωξε σε κόρνερ.

Δέκα λεπτά αργότερα το Τριφύλλι έκανε το 2-0 όταν ο Τριανταφυλλόπουλος με μεγάλη μπαλιά προσπάθησε να βρει τον Τοτσέ με τον Ισπανό να βάζει σωστά το σώμα του να φέρνει την μπάλα μπροστά του και με ωραίο αριστερό πλασέ να δίνει προβάδισμα δυο τερμάτων στους γηπεδούχους.

Πέναλτι του Πίντο και μείωση του σκορ 

77' Καλάιτζιτς σουτ μακριά

81' Πίντο στον Ναζλίδη πέναλτι γκολ 2-1 82'

90' σουτ δυνατό Από Φορναρόλι με τα πόδια

92' Ο Κουίνσι λάθος πρώτο σουτ από τον Τετέι και δεύτερο σουτ από τον έπιασε

Ο διαιτητής Δασκαλόπουλος (Κορινθίας) παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Σισοκό, Πίντο από πλευράς Παναθηναϊκού και τους Μαραγκουδάκη, Ντόε, Ναζλίδη από τον Πλατανιά.

Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Πίντο, Τριανταφυλλόπουλος, Χουχούμης, Βιτόλο, Σο, Μαυρίας, Μπαρμπαρούσης (56' Κουίνσι), Σισοκό, Τοτσέ (82' Φορναρόλι) .

Πλατανιάς: Λαζαρίδης, Αργυρόπουλος, Κουρτεσιώτης, Κανακούδης (69' Τζανής), Αγκιλέρα (26' Γκονζάλες), Ντόε, Καλάιτζιτς, Τετέ, Μιρτσέτα (85' Μιρτσέτα), Μαραγκουδάκης, Ναζλίδης
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ