2013-01-10 01:59:03
Φωτογραφία για Φέρι-μποτ προσέκρουσε σε προβλήτα στη Νέα Υόρκη
Επιβατικό φέρι-μποτ στο οποίο επέβαιναν 300 άτομα, προσέκρουσε σε προβλήτα στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης προκαλώντας το τραυματισμό τουλάχιστον 60 ατόμων. Όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης και το Associated Press, δύο τραυματίες βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Το πλοίο με την ονομασία Seastreak προσέκρουσε στην προβλήτα ενώ έδενε στις 8.45 το πρωί τοπική ώρα. Ένας από τους επιβαίνοντες δήλωσε ότι «Δεν ξέρουμε τι έγινε. Το πλοίο χτύπησε κάπου και ξαφνικά είδα ανθρώπους να ‘πετάνε’ πάνω από το κεφάλι μου».

Σύμφωνα με το πρόεδρος της Seastreak Τζέιμς Μπέικερ «το φέρι-μποτ χτύπησε ένα πλοίο «φόρτωσης» την ώρα που προσπαθούσε να δέσει στην προβλήτα

Η επιβάτις Ellen Foran μιλώντας σε αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ανέφερε ότι δευτερόλεπτα μετά την πρόσκρουση επικράτησε υστερία ενώ οι περισσότεροι επιβάτες άρχισαν να κλαίνε, ενώ ο Richard Correra μιλώντας στο WCBS-TV ανέφερε: «Ξαφνικά ένιωσα σαν το πλοίο να έπεσε πάνω σε έναν τοίχο. Δεκάδες επιβάτες έπεσαν κάτω, ενώ όσοι βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στις σκάλες πρέπει να χτύπησαν αρκετά.

aegeantimes.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ