2013-01-10 01:46:03
Φωτογραφία για Οι υποψηφιότητες για τα 33α Χρυσά Βατόμουρα
Οι υποψηφιότητες για τα "αντιβραβεία" των Όσκαρ, τα Χρυσά Βατόμουρα, ανακοινώθηκαν την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου, μία ημέρα πριν από... την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων για το χρυσό αγαλματίδιο.

Έντεκα υποψηφιότητες για βατόμουρο συγκέντρωσε η ταινία για τα βαμπίρ "The Twilight Saga: Breaking Dawn- Part 2" (Το Λυκόφως: Χαραυγή-Μέρος 2), ενώ η κωμωδία του Adam Sandler "That's My Boy" ("Μπράβο Αγόρι Μου") συγκέντρωσε οκτώ υποψηφιότητες.

Πολλές υποψηφιότητες συγκέντρωσε και ο σκηνοθέτης, ηθοποιός και σεναριογράφος Tyler Perry, μεταξύ των οποίων και για τον χειρότερο ηθοποιό στην ταινία "Madea's Witness Protection".

Δύο υποψηφιότητες για βραβείο χειρότερου ηθοποιού για τις ταινίες "Ghost Rider 2: Spirit of Vengeance" και "Seeking Justice" συγκέντρωσε ο Nicolas Cage, μία ο Eddie Murphy για το "A Thousand Words", ο Robert Pattinson για τον ρόλο του βαμπίρ Εντουαρντ Κάλεν στο "Twilight" και οι Sandler και Perry.


Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Barbra Streisand κέρδισε μία υποψηφιότητα για χειρότερη ηθοποιός στην κωμωδία "Guilt Trip", ενώ η νεαρή Kristin Stewart προτάθηκε για βραβείο στην ίδια κατηγορία για το "Λυκόφως" και το "Η Χιονάτη και ο Κυνηγός".

Υποψήφιες την ίδια κατηγορία είναι και η Katherine Heigl για το "One for the Money", αλλά και η Milla Jovovich για το "Resident Evil: Retribution".

Τα Golden Raspberry Awards ή Razzie Awards απονέμονται κάθε χρόνο στις χειρότερες ταινίες και τις χειρότερες ερμηνείες ηθοποιών. Η φετινή 33η τελετή απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί την παραμονή τελετής των Όσκαρ, στις 23 Φεβρουαρίου.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ